VODITELJU RTS-A SE SMEJE CELA SRBIJA! Napravio neviđeni lapsus, svi u studiju prasnuli u smeh! 21:45 Vip 0
NOVI DETALJI O VODITELJU RTS-A! Evo šta se dešava u njegovom odnosu sa Majom Nikolić: "Daće Bog" 19:50 Vip 0
VODITELJ RTS NA METI MAJE NIKOLIĆ: "Pogledajte snimak kako mi se podsmeva, ozbiljan kreten" 07:44 Vip 0
EVO KO SU VODITELJI "PESME ZA EVROVIZIJU"! Dve poznate dame će se naći na sceni, a pridružiće im se i on! 17:00 Vip 0
SKINUO SE VODITELJ RTS Žene odlepile zbog njegovog izgleda, vrelim snimkom zapalio mreže! 11:05 Vip 0
OSTALA BEZ KOMENTARA! Oliveru Kovačevič voditelj sa Rts-a zaprepastio, nije mogla da veruje šta je uradio zbog fotke na Instagramu 18:16 Vip 0
VODITELJ NAPUSTIO PESMU ZA EVROVIZIJU PRED SAMO TAKMIČENJE Gledali smo ga sa Kristinom Radenković, sada doneo konačnu odluku! 12:15 Vip 0
RANI RADOVI VODITELJA SA RTS-A Isplivali šok detalji, evo šta je radio pre posla na Javnom servisu 09:50 Vip 0
Alo/B.S. VODITELJI VEČERAS NA ZAVIDNOM ZADATKU Sve pršti od elegancije, a Kristina Radenković se pojavila bez gipsa na ruci posle povrede 21:58 Vip 0
Alo/M.M. BUDUĆNOST SRPSKOG TENISA Međedović i Popović na korak do srpskog finala na turniru u Ulcinju 13:05 Sport 0
JANJUŠ IMA MENTALNE PROBLEME NAKON ELITE?! Nije mogao više da ćuti, evo u kakvom je stanju! 16:40 Vip 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
"PATRIJARHA BI DA PROVUKU KROZ BLATO" Vladika Sergije: Naše vreme je doba obmane, jer stvarnost se ne događa, već medijski kreira 10:21 Vesti 0
SUNCE, ŠARGAREPA I MLADEŽI Dermatološki vodič za sve koji žele preplanuo ten – ali ne i probleme 08:36
PRETILI SU MI POSLE FINALA SA SRBIJOM Slovenac otkrio šokantne detalje, ovo mu nikada neće zaboraviti (VIDEO) 09:44