''PUTIN JE IMAO OSEĆAJ ZA TO''! Isplivali odlomci memoara Merkelove - na stranicama se našao i Tramp! 12:02 Vesti 0
MAT U JEDNOM POTEZU Putin otkrio šta mu je Merkelova rekla o NATO agresiji na Jugoslaviju 18:07 Vesti 0
O OVOM HITU PRIČA CEO SVET! Merkelovoj dosadila penzija i život na selu, odlučila je da postane detektivka: Pas joj se zove Putin! 21:03 Razonoda 0
"NAMA TREBA POUZDANA HRVATSKA!" Nemci, pred hrvatske izbore, NAVIJAJU za Plenkovića! Milanović nije bio "po meri" Merkelove, a sada ni Šolca 06:00 Vesti 0
GENOCIDAŠI ZAHTEVAJU REZOLUCIJU O GENOCIDU Nemačka povukla najbestidniji potez protiv Srba do sada 06:00 Vesti 2
IMA ISKUSTVO SA PUTINOM Angela Merkel se vraća na velika vrata, glavni posrednik između Rusije i Ukrajine?! 12:06 Vesti 0
"JEDNOSTAVNO SAM PRERASLA OVU ULOGU" Angela Merkel se povlači, fokusiraće se na 2 stvari 09:08 Vesti 0
ANGELU SAD "PLJUJU" BIVŠI SARADNICI Ostavili smo Nemačku previše zavisnom od ruskog gasa 15:43 Vesti 0
SKORO 55.000 EVRA NA KOZMETIKU I FRIZURU Nemačka vlada veoma brine o lepoti Angele Merkel 19:58 BIZ 1
Alo! ANGELA MERKEL TRN U OKU UKRAJINE "Jeftin gas iz Rusije po cenu stotine hiljada života" 15:44 Vesti 0
Alo.rs/Tanjug ANGELA MERKEL: Iskoristila sam sve što mi je bilo na raspolaganju, da pokušam da sprečim da dođe do ove situacije 08:23 Vesti 0
Alo.rs/Tanjug "SVE SAM URADILA DA SPREČIM RAT" Angela Merkel otkrila stav Zelenskog prema sporazumima iz Minska 00:16 Vesti 0
Alo; PRVI SUSRET PUTINA I ZELENSKOG! Kratki pogledi, bez rukovanja, svi su gledali u kamere, a samo dvoje je znalo pravu istinu! 20:35 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57