NEUROLOG UPOZORAVA NA "TRULEŽ MOZGA" Sve više pacijenata sa ovom dijagnozom, a mnogi nisu svesni svakodnevnih simptoma 14:21
OTKRIVENO KADA TAČNO MOZAK POČINJE DA STARI Stručnjaci došli do novog otkrića o demenciji, ova decenija života je ključna 12:15
MOZAK ĆE DA RADI KAO ŠVAJCARSKI SAT Stvar koju radimo svakoga dana može da utiče na naša sećanja i emocije 18:30
NAMIRNICE KOJE TREBA JESTI ZA DOBRU KONCENTRACIJU Među njima je riba, ali i druge koje su nam svakodnevno pri ruci 15:34
NAUČNICI OTKRIVAJU Loš san u 40-im može ostaviti katastrofalne posledice kasnije u životu, posebno na ovom organu 21:30
BOLEST KOJA PROGONI STARIJE SE MOŽE OTKRITI U 30-IM Napada mozak i nije nimalo naivna, lekari upozoravaju na ove simptome 12:45
CENJENE SU VEKOVIMA ZBOG BENEFITA ZA ORGANIZAM 6 prirodnih namirnica koje mogu poboljšati pamćenje i koncentraciju 21:14
VEŠTAČKA INTELIGENCIJA U SLUŽBI ZDRAVLJA MOZGA Naučnici otkrili potencijal za rano otkrivanje demencije, ali brine ih ova stvar 17:50
NAVIKAMA PROTIV DEMENCIJE Eksperti savetuju 5 načina da smanjite rizik od opasne bolesti, ovo mogu svi 10:50
NESVESNO SE IZLAŽEMO JEDNOM, A ODGOVORAN JE ZA UPALU MOZGA 4 neprimetna faktora koji nepovoljno utiču na zdravlje 17:26
PANDEMIJA OSTAVILA TRAG NA MOZGU Tinejdžeri su osetili drastičnu promenu nakon svetske zdravstvene krize, otkrivaju naučnici 19:00
OSTAVITE TAJ TELEFON Naučnici objašnjavaju povezanost ovih uređaja sa rakom mozga, nisu očekivali ovakve rezultate 20:30
DA VAM MOZAK BOLJE RADI Samo u vodu dodajte ova tri sastojka, služe kao prevencija Alchajmerove bolesti 13:17
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25