"DALI SU MI 18 POSTO ŠANSE DA PREŽIVIM" Sa 29 godina je saznala da joj život visi o koncu, a sve je počelo od ovog "bezazlenog" simptoma 11:18
GODIŠNJE U SRBIJI 700 LJUDI OBOLI OD RAKA KOŽE U velikom ste riziku ukoliko idete na ovaj tretman ulepšavanja 11:35 Vesti 0
OTKRILA 20 TUMORA U SVOM TELU NAKON MASAŽE LICA Stigla joj najgora vest, a evo kako se spasila sigurne smrti 08:22
"MOM DETETU JE DIJAGNOSTIKOVAN NEIZLEČIVI RAK NAKON IZLAGANJA SUNCU" Evo koji su bili prvi simptomi opake bolesti 12:04
NIJE TI NIŠTA Požalila se na mladež, doktori joj rekli da ne brine, a onda se dogodio preokret kome se niko nije nadao 11:55
VIŠE OD 7.000 LJUDI U SRBIJI GODIŠNJE DOBIJE OVU ZLOĆUDNU BOLEST! Svaki peti pacijent se javi, evo kako da uradite preventivni pregled! 16:10 Vesti 0
SOLARIJUM SMRTONOSAN, UPOZORAVAJU LEKARI U Srbiji godišnje skoro 700 ljudi oboli od raka kože, važni preventivni pregledi 13:50 Vesti 0
GODINAMA SE LEČILA OD EKCEMA Fleka na licu počela je da krvari, a onda je saznala strašnu dijagnozu 11:34
najžena NATALIJI JE OSTALO PAR NEDELJA ŽIVOTA: Nije obraćala pažnju na sitnu mrlju na nozi, a radi se o smrtonosnoj bolesti 10:07
Naj žena.rs MARIJA JE GODINAMA VEROVALA DA JE LINIJA NA NOKTU NJEN ZAŠTITNI ZNAK Iza svega se krila jeziva istina, da nije bilo jednog doktora više ne bila živa 15:54
Naj žena.rs NATALIJI JE OSTALO NEKOLIKO NEDELJA ŽIVOTA "Nisam ni slutila da je sićušni trag na nozi smrtonosna bolest" 17:44
Naj žena.rs U FRIZERSKOM SALONU SAZNAO DA BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI Frizer je primetio čudan detalj na njegovom vratu, sada mu je ostalo samo četiri meseca života 13:31
Naj žena.rs DOBILA JE DIJAGNOZU SMRTONOSNE BOLESTI Šokirana majka (44) kaže da nije imala nijedan mladež na koži 19:20
najžeja.rs KATARINA JE ZBOG SOLARIJUMA DOBILA RAK KOŽE: Valjevčanka je do sada imala nepoznat broj operacija, svaka je ostavila ožiljak, a njena bitka još uvek traje 18:06
Naj žena.rs NIKADA NE IGNORIŠITE OVE PROMENE NA NOKTIMA Neke izgledaju bezazleno, a mnogu da budu da budu simptom smrtonosne bolesti 15:51
najžena.rs POPULARNA MANEKENKA OBOLELA OD RAKA: Evo šta je na kožu stavljala pre sunčanja, verujući da je štiti od štetnog zračenja 09:32
Piše: Predrag Parezanović/Alo! AKTIVNOSTI UDRUŽENJA PACIJENATA OBOLELIH OD MELANOMA Traže inovativnu terapiju i upozoravaju na opasnost od sunca i solarijuma 07:00 Vesti 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
STRAVIČNO UBISTVO POBEDNIKA SRPSKOG KVIZA! Aleksandar osvojio novac, brat ga našao iskasapljenog u zaključanom stanu 09:29 Hronika 0
MILAN UOPŠTE NIJE NESTAO NA IZLETIŠTU KOD NIŠA? Snimili ga dok prolazi OVUDA: Raste sumnja u JEZIV SCENARIO! Meštani: Da je to uradio, ovo bi bio dokaz! 09:15 Hronika 0
KOSA JOJ JE BILA "SPALJENA" OD SILNOG BLAJHANJA, A SADA BUJA KAO IZ VODE Devojka se kune u ovaj sastojak koji je rešio sve njene probleme 09:25