"MUZLA SAM KRAVE SA PET GODINA..." Šok ispovest Aleksandre Nikolić, progovorila o detinjstvu, ovo javnost nije znala o njoj 19:15 Vip 0
"SVESNO SAM FOLIRALA...." Aleksandra Nikolić šokirala priznanjem: "Možda sam nekada krila..." 22:22 Vip 0
"MUČENICA, NABILA JE KILOMETRAŽU KAO..." Kristijan žestoko izvređao Aleksandru Nikolić, skandal neviđenih razmera! 15:50 Vip 0
MILIONSKA KAZNA NAJVEĆA IKADA U RIJALITIJU! Učesnica kažnjena zbog žestokog vređanja produkcije 12:26 Vip 0
ALEKS NIKOLIĆ POKAZALA BRUTALNU LINIJU! Obukla kratak šorts, a na rukama rukavice za boks, mreže gore zbog jednog detalja 17:40 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ POSLALA JASNU PORUKU SVIMA! Njeno brutalno obraćanje šokiralo sve, ne želi da ćuti više: Ako je nekim ženama cilj... 08:35 Vip 0
PRVIH DANA MI JE BILO TEŠKO, BILA SAM U ŠOKU! Aleks Nikolić nikad iskrenije o majčinstvu: Mislila sam da se neću snaći! 21:28 Vip 0
ALEKS NIKOLIĆ U NOĆNOM PROVODU! Brutalno izdanje novopečene mame, ukrala nekoliko sati za sebe! 12:35 Vip 0
ALEKS NIKOLIĆ OTIŠLA NA REMONT! Usijala društvene mreže, pokazala rezultate tretmana, svi gledaju u čudu! 20:54 Vip 0
FILIP CAR POTPISAO NOVI UGOVOR! Sada je zvanično, ponovo na malim ekranima, javnost oduševljena! 10:15 Vip 2
FILIP CAR DONEO ŠOK ODLUKU! Napušta Hrvatsku zbog Aleksandre i ćerke, isplivali svi detalji 14:05 Vip 0
KO SVE IMA DECU, JA ĆU BITI OTAC ZA PRIMER! Filip Car žestoko odbrusio, a o Aleksandrinoj reakciji svi pričaju 13:29 Vip 0
OBJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ TERA SUZE NA OČI! Pobednica Zadruge sve raznežila javnost: Mama, ja se smejem! 22:00 Vip 0
NISMO IMALI DOBAR ODNOS! Moka Slavnić brutalno o Zvezdanu: Plašio sam se da opet ne napravim kriminalca! 19:29 Vip 0
TUŽILA SAM KAČAVENDU! Ana Ćurčić u emisiji Alo! Naslovna bez dlake na jeziku, iznela sve u javnost 20:01 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR URNISAO UČESNIKE ELITE Žestoko potkačio Janjuša i Aneli, pa javno obelodanio šta Zola planira sa Miljanom! 19:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22