DANAS, 21. DECEMBRA STIŽE KRAJ BEDE Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti 10:52
RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2025 Ljubav cveta u drugoj polovini godine, ali morate pronaći balans 09:33
HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Ribama uzbudljivi trenuci, Vagu očekuje bolja zarada, Strelcu opasno pada imunitet 05:00 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27
MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JANUAR 2025. GODINE Osmice očekuje povećanje prihoda, a Dvojke nova ljubav 16:07 Razonoda 0
IDEALAN LJUBIMAC ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK Persijske mačke, ptice lepih šara, zečevi, reptili, evo ko čeka vašu ljubav 12:23 Razonoda 0
BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2025 Avgust donosi burne poslovne zaokrete, a samci će stati na ludi kamen 09:32
POD UTICAJEM NAJJAČIH PLANETA ULAZE U POTPUNO NOVU ERU Astrolog predviđa velike promene u 2025. za ljude u ovim godinama 07:28
HOROSKOP ZA PETAK, 20. DECEMBAR Devici značajan susret, Jarcu simpatije na poslu, Ovna crpe tuđe brige 06:29 Razonoda 0
SUTRA, 20. DECEMBRA JE DAN ZA USPEH Novac, sreća i strast čekaju 2 horoskopska znaka, za njih nema straha 22:05
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 20. DECEMBAR Škorpijama se otvaraju poslovne mogućnosti, Jarčeve nervira jedna osoba 19:32
AKO STE ROĐENI U OVIM GODINAMA, 2025. VAM DONOSI DRAMATIČNE PROMENE Novi životni ciklus je pred vama, saznajte šta vas očekuje! 18:30 Razonoda 0
BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2025 Dosta ćete napredovati u karijeri, a tokom leta doživećete filmsku ljubav 09:34
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVO JE UBIJENI NIKOLA STANKOVIĆ Likvidiran nakon što je proslavio slavu, isplivali jezivi detalji, sve su snimile kamere 10:57 Hronika 0
DANAS, 21. DECEMBRA STIŽE KRAJ BEDE Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti 10:52