"DA LI IZGLEDAM KAO NEKO KO SE SVAĐA SA TAKVIMA?" Goca Tržan na spektakularnoj proslavi Željka Joksimovića šokirala! 22:55 Vip 0
"NE TREBA NIKO DA ME SAŽALJEVA ZBOG VANTELESNE OPLODNJE" Naša pevačica (50) iskreno o borbi za potomstvo 06:00 Vip 0
TUKAO ME JE, DAVIO I UNOSIO MI SE U FACU Goca Tržan do detalja opisala stravično nasilje koje je doživela od strane partnera 22:40 Vip 0
OVO SU RODITELJI NAŠE PEVAČICE! Njene hitove znate, imala je ulogu u popularnoj seriji, a kao voditeljka ima žustra pitanja za goste 12:42 Vip 0
SANJA MARINKOVIĆ DOBILA IGRAČKU ZA ODRASLE! Poklon dobila od ove poznate pevačice, a zbog ovog pitanja voditeljka pocrvenela! 13:20 Vip 0
"DROGIRALI SU SE ISPRED MENE" Pevačica raskrinkala kolege, otkrila šta su radili na snimanjima, nastaće haos na estradi! 09:35 Vip 0
OTKRIVENO ZBOG ČEGA SE RASPALA GRUPA TAP 011! Isplivala istina nakon mnogo godina, pevačica razvezala jezik! 22:15 Vip 0
ODNOS TREBA DA TRAJE 12 MINUTA Goca Tržan šokirala izjavom o intimi: Udarače od 4 sata ne podnosim 06:30 Vip 0
NOVO OGLAŠAVANJE GOCE TRŽAN O IVANU MARINKOVIĆU! Pevačica ne može više da ćuti, hitna reakcija: "Mnogo laže!" 14:40 Vip 1
"RAŠA ZASLUŽUJE DA MU PEREM NOGE" Goca Tržan iskreno o odnosu sa suprugom, pa poslala jasnu poruku svima! 11:00 Vip 0
"SAVRŠENI ODNOS TRAJE 12 MINUTA, NE MALTRETIRAŠ MUŠKARCA" Naša pevačica šokirala priznanjem o svojoj intimi 19:42 Vip 0
"TRI GODINE JE BIO NA OZBILJNIM LEKOVIMA" Goca Tržan obelodanila sve o Rašinom zdravstvenom stanju, ovo javnost nije znala! 07:00 Vip 1
BIO JE KOCKAR I ALKOHOLIČAR, RAZVOD JE BIO JEZIV! Goca Tržan rešila o svemu javno da progovori 12:00 Vip 1
"KAD OSTARIŠ NIKO TE NEĆE" Goca Tržan javno progovorila o prevari, pa šokirala priznanjem: Saznala sam to... 22:24 Vip 0
RASPADALA SAM SE JER SAM SE RAZVODILA U TOM TRENUTKU Goca Tržan iskreno o ljubavi: Vrlo je posesivan 09:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22