NEMA VIŠE SMRZAVANJA, OVA JAKNA JE ZAKON Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve 21:00
BRAON NIJE DOSADNA BOJA Sofija je to dokazala fenomenalnom jaknom, perfektan komad o koji se otimaju sve žene u Srbiji! 17:30
OSVEŽITE ZIMSKE JAKNE I KAPUTE BEZ VEŠ MAŠINE Treba vam samo nekoliko minuta za taj važan posao 16:48
BEOGRAĐANIN HTEO DA KUPI JAKNU PA PRIMETIO ČUDNU CRVENU ETIKETU: Mislio da je žrtva obmane, ali su mnogi stali u odbranu butika! 17:36 BIZ 0
SPOJ STILA I UDOBNOSTI Jakna Emili Rajtakovski u vodećoj boji sezone je sve što nam treba ove zime 15:43
KAKO DA PRAVILNO OPERETE ZIMSKU JAKNU Ovo je jedini način, nećete morati da se brinete da li će se pohabati i oštetiti 13:08
TO MOŽE SAMO ONA Žizel Bundšen u oversize džins jakni koju je ponela kao haljinu, svi su gledali u njene savršene noge 22:12
JAKNA OD PRE 10 GODINA JE HIT JESENI Žene u Srbiji se utrkuju koja će pre da je kupi, rasproda se brzinom svetlosti 11:45
S.Ćorić KUPILA JAKNU, PA SE ŠOKIRALA ONIM ŠTO JE PRONAŠLA "Ovo je kao vremenska kapsula iz 1971. godine" 12:06 Razonoda 0
alo.rs/informer/Lj.Č. Na ovaj način ih nećete uništiti: Kako se pravilno peru zimske jakne? 14:00 Žena 0
NajŽena.rs OVI MODELI KOŠTAJU OD 1.499 DINARA: Jakna bez koje se ne može zamisliti jesen, nose je sve poznate dame jer se lako kombinuje 14:56
Telegraf/Alo.rs/J.M. OVE JAKNICE SU IDEALNE ZA PRELAZNI PERIOD GODINE Predstavljamo vam četiri modela koja ćete obožavati 18:30 Žena 0
Alo/K.S. SAMO BAHATO! Ana Korać fura vrtoglavo skupe krpice, izdvojila čak 10.000 evra za ovu stvar (VIDEO) 13:20 Vip 0
Alo/K.G. U ULOZI MODELA BIĆE BESKUĆNICI! Kanje Vest sprema modnu reviju i radi na jednom odevnom predmetu, a kada čujete od čega će biti napravljen zgrozićete se! 10:49 Vip 0
Informer/Alo.rs OVAJ SAVET ĆE VAM SIGURNO POMOĆI Evo kako na najbolji način da operete perjanu jaknu 15:45 Žena 0
Alo/D.S. OVO MORATE DA VIDITE Jovana Jeremić kao američki supermodel, današnjom modnom kombinacijom oduševila gledaoce! 14:00 Vip 3
Naj žena.rs NE TREBA VAM HEMIJSKO ČIŠĆENJE Uz ove trikove nećete upropastiti zimsku jaknu u veš mašini! 12:11
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PREDSEDNIK AZEJBERDŽANA: Pod plaštom takozvanih evropskih posmatrača stvorena je NATO infrastruktura na našoj granici 14:23 Vesti 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39