Alo/A.J. HITNO OPERISAN Pobednik "Zvezda Granda" se oglasio i otkrio šta se desilo, glava u zavojima! 17:03 Vip 0
Informer/Alo/E.B. HITNO HOSPITALIZOVAN POBEDNIK "ZVEZDE GRANDA" Morao odmah na operaciju, glava mu cela u zavojima (FOTO) 14:10 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. TU SAM PRECRTAN! Isak Šabanović otkrio u kakvim je sada odnosima sa kolegom Mahirom Mulalićem! 19:30 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. OBIJEN AUTOMOBIL POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA Otkriveno i šta mu je sve pokradeno! 20:00 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MARIJA ME JE NAJVIŠE NERVIRALA! Takmičar Zvezda Granda otvorio dušu i priznao kroz kakav haos je prolazio zbog poznate pevačice: Budila je u meni inat! 07:35 Vip 1
GrandOnline/Alo/D.S. MAHIR MULALIĆ IZGUBIO GRANDOVU STATUU Pobednik "Zvezda Granda" prošao kroz neviđen stres, a evo kako se sve desilo 19:54 Vip 0
Blic/Alo.rs/M.A. MAJKA MI JE PRED SMRT PORUČILA DA BUDEM ČOVEK! Zvezda Granda još uvek ima ranu na srcu i o njoj teško govori 18:35 Vip 0
Alo.rs SKINULA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ Pevačica oduvala u kupaćem, pokazala kako uživa na bazenu, a ne možete da zamislite koji muškarac je sa njom (FOTO) 11:04 Vip 2
Blic/Alo.rs/M.A. BIO SAM MILJENIK SAŠE POPOVIĆA! Pobednik Zvezda Granda iskreno o svim dešavanjima iz takmičenja: Imao sam trovanje hranom, na dan finala! 23:10 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. SMATRAM TO NEKULTURNIM! Oglasio se pobednik "Zvezda Granda" o skandalu koji drma region, a evo šta je rekao o Sadiku Hasanoviću 21:47 Vip 2
Grand/Alo.rs/M.A. POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PREUZEO NAGRADU! Mahir Mulalić dobio automobil, pevač blista od sreće: Mariju ću prvu provozati (FOTO) 11:05 Vip 0
Alo.rs OTKRIVAMO SVE DETALJE IZ BEKSTEJDŽA Isak, Marija, Mahir i Viki odgovaraju na sva pitanja pred našim kamerama (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/M.G. "U SVOM BOLU MISLILA JE NA MENE" Mahir otkrio da ga je mamina poruka naterala da ne odustane, ali nije dočekala da vidi njegovu pobedu 11:15 Vip 1
Alo/Nedeljko KIš / Mili Čolić OVAJ TROFEJ JE ZA NJU Mahir Mulalić pobedu u "Zvezdama Granda" posvetio preminuloj majci 07:50 Vip 0
Alo/M.G. ZURKA POSLE FINALA Marija Šerifović sa kanditima proslavljaju Mahirovu pobedu (FOTO) 22:00 Vip 1
Alo/Đ.M. OSOBA KOJA IMA TAKVO SRCE! Marija Šerifović uputila emotivnu poruku svom kandidatu nakon pobede, a ove reči pevačice će dugo pamtiti (FOTO) 13:32 Vip 0
Alo/Đ.M. POBEDU POSVETIO POKOJNOJ MAJCI! Malo ko zna da je pobednik "Zvezda Granda" doživeo veliku tragediju, a ovo je njegov put do zvezda 12:16 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. DOBIJA AUTOMOBIL I PROMOCIJU! Saša Popović otkrio zašto produkcija više ne poklanja stan pobedniku 09:36 Vip 0
Alo/Đ.M. SRCE DA PREPUKNE! Nakon proglašenja Marija skakala od sreće, mladi Mahir zaplakao i pobedu posvetio pokojnoj majci! 08:51 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
NAJNOVIJI SNIMCI SA FRONTA Rusi bacili bombu PRAVO NA GLAVU ukrajinskog vojnika (VIDEO) 17:51 Vesti 0
PROVERITE HOLESTEROL Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori 17:05