ZBOG LIKVIDACIJA ONI SEDAJU NA OPTUŽENIČKU KLUPU Počinje suđenje za ubistvo pripadnika "škaljarskog klana" u Grčkoj 11:40 Hronika 0
"SVAKA ČAST, OVAKO SE POKAZUJE MOĆ" Zvicerov šef policije na Skaju čestitao na ubistvima škaljaraca u Atini 06:00 Hronika 0
PREDAO SE ZVICEROV ŠEF POLICIJE Bivši komandir MUP u Podgorici mesecima bio u bekstvu 06:00 Hronika 0
KAVAČKI KLAN NAMEŠTAO FUDBALSKE UTAKMICE! Štelovali rezultate treće lige, a Turčin nudio MILIONE za šverc droge 07:15 Hronika 0
KAVČANI I ŠKALJARCI SU TRAGALI ZA NJIM Pre nego li je ubijen, po gradu su bile plakate na kojima je pisalo "ŽIV ILI MRTAV" 11:19 Hronika 0
I KEKIĆEV PAJTOS JE UBIJEN On se dovodio u vezu sa pljačkom magacina u kom su kavčani krili drogu 14:28 Hronika 0
DETALJI LIKVIDACIJE PRIPADNIKA KAVAČKOG KLANA Ubijeni Satko Kekić je trebalo da bude zaštićeni svedok protiv Cezara? 11:55 Hronika 0
DANSKA MAFIJA UMEŠANA U UBISTVO KAVČANA? Osumnjičen i Beograđanin Artur Cimerman koji se pre zvao Nikola 09:42 Hronika 0
NAVODNI PRIPADNIK KAVAČKOG KLANA SAMOG SEBE RANIO! Policiji prijavio lažni napad, ranio bio na meti škaljaraca 08:10 Hronika 0
REŠITE ŠKALJARCE, IMATE 400.000 EVRA! Ponudu dobio saradnik kavačkog klana za ubistvo trojice Cetinjana 12:58 Hronika 0
ŠKALJARCI UBILI KAVČANE, PA POBEGLI NA KOSOVO I METOHIJU? Izrešetali mete u blindi, pa zapalili dokaze 08:35 Hronika 0
ŽENE IZ TAJNE POLICIJE KAVČANIMA DAVALE PODATKE, SLUŽBENI AUTO I LEGITIMACIJE! Krtica drukala i brata iz policije 12:00 Hronika 0
ZAKUKALA MAĆEHA GORANA RADOMANA: Eto, ubiše i njega! Sve o profesionalnoj likvidaciji Vaska Lješkovića 15:40 Hronika 0
"TATA KAŽE DA SU TI SRBI ZA PETAMA" Bivši tajni agent obaveštavao Zvicera da "stranci traže njegovo lociranje" 19:42 Hronika 0
ŽIVEO JE U ZLATNOM ZATVORU Likvidirani Lješković zbog mera bezbednosti retko napuštao kuću 11:54 Hronika 0
JUČE UBIJEN, SUTRA GA SAHRANJUJU "Lješković je dugo živeo pod merama opreza i veoma retko izlazio iz kuće" 09:35 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22