NESANICA, OPADANJE KOSE, ISCRPLJENOST Mogu biti prvi simptom opasne bolesti, isto se desilo poznatoj glumici 12:39
"BOLEST JE NASTALA, JER SAM MNOGO TOGA PREĆUTALA" Dragani Mirković ustanovljena dijagnoza, ni nju nije zaobišlo 15:20 Vip 0
SVI MISLE DA JE U CELERU SPAS Kažu da pomaže kod štitne žlezde i Hašimotove bolesti zbog ovih sastojaka, a evo šta je istina 18:32
GODINAMA BOLUJE OD OVOGA! Jelena Rozga otkrila sa čim se suočava tokom borbe sa bolešću: "Osetila sam promene na svom telu..." 10:00 Vip 0
ENDOKRINOLOG OTKRIVA NAJVEĆU JUTARNJU GREŠKU: Zbog ovoga na stomak lepi salo, a dijabetes "kuca na vrata" 07:34
PAD KONCENTRACIJE, PREZNOJAVANJE, DRHTANJE RUKU... Ovo su simptomi zbog koji ukazuju na opasan poremećaj 08:33
DOKTOR ŽARKOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE RAZLOGE Evo zbog čega svaka deseta osoba u Srbiji ima probleme sa štitnom žlezdom? 10:08
SAZNALO SE SVE O BOLESTI DRAGANE MIRKOVIĆ Pevačica mora da bude pod određenom terapijom, dijagnoza sve zabrinula! 17:10 Vip 1
KSENIJA KNEŽEVIĆ SMRŠALA 10 KILOGRAMA Zbog zdravstvenog problema pevačica bila primorana da probuši kašiku 20:25 Vip 0
AKO PATITE OD ŠTITNE ŽLEZDE OVO IZBACITE IZ JELOVNIKA Stručnjaci preporučuju da obavezno konzumirate sledećih nekoliko namirnica 14:45
TEODORI BALZAK SE POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE Otkriveni strašni detalji, ne može da govori 12:17 Vip 0
Svaka druga osoba u Srbiji ima "čvorić" na štitnoj žlezdi: Na udaru su i mladi, evo kako da otkrijete simptome 18:21
IZVADITE KRV, ANTITELA I VITAMIN D Zbog nervoze i umora išla kod psihijatra, Sanja Vučić otkriva podmukle simptome bolesti sa kojom se bori 11:50
PREPOZNAJTE NA VREME DA LI VAM JE ŠTITNA ŽLEZDA UVEĆANA Otok na vratu je prvi simptom, ali ne i jedini 12:30
najžena RAK ŠTITASTE ŽLEZDE SE NAJTEŽE OTKRIVA: Ovo su prvi simptomi, ako ih primetite, odmah idite kod lekara 17:55
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
MIRA ZA 10 DANA U GRČKOJ POTROŠI SAMO 100 EVRA "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više" 10:59