Alo/K.S. BIVŠI ZADRUGAR ŽESTOKO OSUDIO HAOTIČAN ODNOS! Tara i Ša brutalno isprozivani, nisu birane reči! 11:13 Vip 0
Alo/D.S. DA LI JE MOGUĆE, LJUBAVNI ČETVOROUGAO?! Nova-stara devojka Nenada Aleksića Ša i Mateja Matijević su povezani, a evo i kako! 17:15 Vip 0
Alo/D.S. JADNA KUCA, ŠTA PROŽIVLJAVA! Nakon što su raskinuli Tara i Ša, Janjuš im uputio reči podrške u svom stilu! 22:30 Vip 0
Alo/D.S. TARA I ŠA SE USELILI U STAN, A EVO I U KOJI! Nije mu dugo trebalo da zaboravi sve uspomene sa Ivanom! 18:17 Vip 1
Alo.rs/D.S. OBMANJUJU NAROD?! Potez Tare Simov zbunio sve, ovome se niko nije nadao (FOTO) 15:55 Vip 0
Republika/Alo.rs/D.S. ŠA SE IZVIKAO NA TARU PRED NJENIM OCEM! Ovako je počela svađa Simove i Aleksića koja se završila raskidom! 07:12 Vip 2
Republika/Alo.rs/D.S. NISU RASKINULI, SVE JE NAMEŠTALJKA! Đedović smatra da je vest o raskidu samo jeftina igra! 22:31 Vip 1
Alo.rs/D.S. TARA POKAZALA SKUPU IGRAČKU KOJU JOJ JE KUPIO ŠA Platio joj dug od 50.000 evra, a onda nastavio da troši na nju! 18:19 Vip 0
ALO/T.Đ OVO JE POSLEDNJI POLJUBAC I SUSRET BIVŠIH SUPRUŽNIKA Ovako je Nenad ljubio i grlio Ivanu, kao da je znao da je poslednji put! (FOTO/VIDEO) 18:59 Vip 0
Alo.rs/M. Čolić PAPARAZZO ALO! Tara iznajmila stan u elitnom beogradskom naselju, luksuzna nekretnina samo za Nenada i nju! 07:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POZAJMIO TESTERU OD KOMŠIJE, PA MAJCI ODSEKAO GLAVU I BACIO JE U DVORIŠTE Evo šta je prethodilo ubistvu žene u Novom Sadu 06:00 Hronika 0
"REKLI SU MI DA JE MRTVA" Bajden progovorio o svojoj prvoj ženi koja je stradala u saobraćajnoj nesreći 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Ribama uzbudljivi trenuci, Vagu očekuje bolja zarada, Strelcu opasno pada imunitet 05:00 Razonoda 0