HIRURG SA VMA KOJI JE TUKAO ŽENU PUŠTEN IZ PRITVORA UZ NANOGICU Danima je tukao suprugu, ona je tražila da ga puste na slobodu! 23:00 Hronika 0
NASTAVLJENO SUĐENJE HIRURGU SA VMA KOJI JE TUKAO ŽENU Saslušan je policajac koji je bio u stanu kad je prijavljen 12:18 Hronika 0
"SUDIJA, NIJE MI DOBRO, ODLOŽITE ROČIŠTE" Doktoru koji je osumnjičen da je tukao ženu odloženo suđenje, tražio da ga puste iz pritvora 21:26 Hronika 2
"TUKAO JU JE OKLAGIJOM, ŠUTIRAO I VREĐAO" Progovorio svedok, ovo hirurga koji je prebijao ženu može da pošalje na robiju 12:25 Hronika 0
HIRURG NASILNIK PRIZNAO KRIVICU Ženi je brutalnim batinama slomio dva rebra, pa se pokajao 13:57 Hronika 0
POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV HIRURGA SA VMA Sudi mu se zbog nasilja nad ženom, jedna stvar se još ne zna 17:04 Hronika 0
Suzana Trajković HIRURG KOJI JE BRUTALNO TUKAO SUPRUGU OSTAJE IZA REŠETAKA Njena želja nije uslišena 22:42 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf PRVI SVEDOK U SLUČAJU MONSTRUMA U BELOM MANTILU Hirurg sa VMA ženi pred decom lomio kosti, u zatvoru pije lekove za smirenje! 09:57 Hronika 0
Medijii/Alo! STAKLOREZAC OSUĐEN NA 30 GODINA ROBIJE ZA UBISTVO PRIJATELJA Potresne reči supruge nastradalog Nikole: ''Kazna mi ne znači ništa, moje dete nema oca'' 12:33 Hronika 0
Tanjug/Alo! PRESUDA ZA MONSTRUOZNO UBISTVO U STAKLOREZAČKOJ RADNJI U RESAVSKOJ Filip Gavranović pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora 11:09 Hronika 0
Alo.rs STAKLOREZAC OSUĐEN NA 30 GODINA ROBIJE ZBOG UBISTVA PRIJATELJA Očajna supruga se rasplakala u hodniku 12:42 Hronika 0
"NA SVE SU SPREMNI ZARAD MARKETINGA" Ivanija Bajić žestoko oplela po bivšim cimerima, pa potkačila i Dušicu Jakovljević! (VIDEO) 20:00 Vip 1
''ZOVU ME VALJEVSKA KARLEUŠA'' Bivša zadrugarka živi u Barbi stanu, u vitrini krije pištolj od Kristijana Golubovića 19:05 Vip 0
OSTAVIO JE SNAŽAN PEČAT NA MOJU LIČNOST Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (VIDEO) 17:00 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Put je ljubav, zato punim gasom stvaramo novo lice naše zemlje (VIDEO) 20:01 Vesti 0
"MILAN STANKOVIĆ NAM JE OKRENUO LEĐA" Otac Rade Manojlović opleo po nesuđenom zetu! (VIDEO) 20:20 Vip 0
LOŽIONICA, MESTO GDE SE RAĐAJU INOVACIJE! Srpski centar četvrte industrijske revolucije (VIDEO) 06:00 Vesti 0
"GASTOZ ME JE MUVAO 15 GODINA" Ena Čolić o mračnoj prošlosti: “Lukas mi je nudio…” (VIDEO) 20:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 29. AVGUST Biku stiže novac, Rak da sluša intuiciju kad donosi odluku, Vaga da se čuva ljubomorne osobe 19:28