Alo/N.D. "TEŠKA DIJAGNOZA, OVO JE BOLESNO I JADNO" Slađanu Petrušić urnišu komentarima, pa apeluju: Ugasite joj profil! 08:15 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. KOMŠIJE IZNELE SVE U JAVNOST! Marko Osmakčić se vratio u selo i doživeo linčovanje, vukli ga po groblju, zapretili da se porodica ne pojavljuje?! 08:45 Vip 0
Alo/ Nina Denda VELIKA ISPOVEST Marko Osmakčić ekskluzivno za Alo! prvi put o bekstvu iz Zadruge, Viki i teškom odrastanju 09:00 Vip 6
Pink/Alo/Đ.M. TREBA NAĆI MARKOVU MAJKU Jovana Jeremić prokomentarisala monstruozne prevare porodice Osmakčić, a onda izgovorila ono što zanima sve 21:10 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. TO JE MONSTRUOZNO Dušica Jakovljević prvi put o Marku Osmakčiću i lažiranju smrti, voditeljka imala da poruči jako bitnu stvar njegovoj porodici 14:36 Vip 0
Alo/A.M. ŠOKANTNI DETALJI SA LAŽNE SAHRANE Komšinica i Franjov školski drug izneli nova saznanja o porodici koja je brutalno obmanula naciju (FOTO) 16:09 Vip 0
Alo/A.M. OGLASILI SE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA, PA OBRISALI VIDEO Evo šta je izgovorio Franjo Osmakčić nakon lažiranja smrti 22:57 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. UČESTVOVAO JE U NJIHOVOJ MONSTRUOZNOJ PREVARI Otkriveno ko je čovek koji je doneo lažnu umrlicu Markovog oca u Šimanovce 13:19 Vip 1
Alo/Đ.M. UŽIVAJU I SMEJU SE Osmakčić objavio fotografiju živog oca pet dana nakon lažne sahrane i skandalozne prevare koja je šokirala Srbiju i region 11:12 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NOVI DETALJI MONSTRUOZNE OBMANE OSMAKČIĆA Markov brat poslao užasnu poruku dva dana pre izmišljene sahrane njihovog oca 13:46 Vip 0
Alo/N.D. OSMAKČIĆ PRETUKAO TRUDNU DEVOJKU, ONA POBACILA Otkrivamo zbog čega je Marko svog oca uporedio s Hitlerom 07:00 Vip 1
Alo/Đ.M. JA SAM U ŠOKU! Maja Marinković ne može da dođe sebi nakon skandalozne i morbidne prevare porodice Osmakčić 22:08 Vip 0
Pink/Blic/Alo/Đ.M. OGLASILI SE ADVOKATI NAKON ŠOKANTNIH INFORMACIJA Osmakčićima preti i do deset godina robije ukoliko su lažirali očevu smrt 17:50 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. OSMAKČIĆI LAŽIRALI OČEVU SMRT?! Nigde ne postoji dokaz da je Markov tata umro, kruže glasine da su sve uradili samo zbog ovoga?! 16:05 Vip 2
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
"MOJA ĆERKA SE NE OSEĆA BEZBEDNO U KUĆI" Otac otišao na TV i izgovorio ovo: Policija mu za petama, sumnjaju da je ubio svoje dete 23:40 Vesti 0
UBISTVA U ISTOČNOM LONDONU Policija ignorisala dokaze i propustila priliku za privođenje 23:43 Vesti 0
KAKO POLICIJA NIJE REAGOVALA NA OVAKVO PONAŠANJE? Još jedan dokaz da se Bjanki smučio Kanje, a on ne prestaje da je "teroriše" 22:06
LUDNICA U ISTANBULU Gudurić asistirao, Hejs Dejvis srušio Pariz u poslednjoj sekundi za radost Zvezde i Partizana (VIDEO) 21:43