JEZIVA PRIČA OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI Tajni eksperiment koji je uništio život trojici braće, užasnuo je svet 13:02 Razonoda 0
"Rekli su mi da je mrtva, ali ja znam da je živa": Žena tvrdi da su joj u porodilištu ukradali bebu, a zbog ovog veruje da ima trag 14:42
"Rodićeš dete sa pola glave glave, nakazu": Dušanka sumnja da joj je beba ukradena, "babica mi udarila šamar da ne gledam" 15:45
Slobodanka Ćorić STRAVIČAN SLUČAJ KOJI JE SRBIJU DIGAO NA NOGE Milici u porodilištu rekli da joj je sin umro, posle 40 godina neko joj je pokucao na vrata 17:25 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. CEO ŽIVOT JE VEROVALA DA JE IZGUBILA BEBU NA POROĐAJU Posle 69 godina na vratima staračkog doma čula je glas "nisam mrtva" 08:10 Žena 0
alo.rs/S.Ć. RODITELJIMA REKLI DA JE MRTVA Potresna priča devojke, koju su kao bebu ukrali iz porodilišta i prodali Amerikancima 11:40 Žena 0
alo.rs/S.Ć. "NE ŽELIM DA UMREM, A DA TE NE ZAGRLIM" Snežana potresnim pismom traži ukradenog sina 08:30 Razonoda 0
Alo/Tv Prva/I.T. POTRESNA PRIČA MAJKE Milica našla ukradenog SINA posle 40 godina, rekli joj da je mrtav! 12:32 Vesti 0
B92/Alo/I.S. TUŽILAŠTVO IZDALO NALOG I POSLALO POZIV Afera ukradenih beba kreće da se rasvetljava 20:41 Hronika 0
penzionisani.rs/alo.rs/S.Ć. ANA TVRDI DA SU JOJ UKRALI DETE Nije više htela da ćuti, otvorila dušu i iznela jezive detalje 10:51 Žena 0
Alo/Rts/I.T. IZUM KOJI DONOSI SIGURNOST RODITELJIMA Naučnik iz Srbije patentirao uređaj koji SPREČAVA KRAĐU BEBA u porodilištima 07:29 Vesti 0
penzionisani.rs/alo.rs/S.Ć. ŠOKANTNA ŽIVOTNA PRIČA RADMILE SMILJANIĆ: Već 50 godina živim s tim da su mi na porođaju ukrali ćerku 18:46 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40