VUČIĆ SE OBRAĆA SUTRA U 11 SATI: Predsednik o situaciji u severnoj Mitrovici, ODGOVORIĆE NA SVE KURTIJEVE I SVEČLJINE LAŽI 18:16 Vesti 54
PREDSEDNIK VUČIĆ SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Aleksandar Vučić o svim najbitnijim aktuelnostima u zemlji 06:00 Vesti 59
"KEJT JE GOTOVA, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI" Prijatelji veoma zabrinuti, javnost je pritiska, čeka se princezino obraćanje 14:05 Vip 0
MORAĆEŠ DA SE BUDEŠ VEĆI OD SLAVNIH PREDAKA Veljko Ražnatović se javno obratio sinu Isaiji nakon krštenja 16:40 Vip 0
"U NOVEMBRU SE ODLUČUJE SUDBINA ČOVEČANSTVA" Vučić: Plašim se da bi pre toga moglo da dođe do teških stvari (VIDEO) 17:55 >> 20:18 Vesti 54
ZA KUPOVINU ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA, 5.000 € OD DRŽAVE! Vučić saopštio sjajne vesti: Ako kupite domaći, gledaćemo da bude i VIŠE! 18:33 Vesti 51
OČEKUJEM VELIKE POREMEĆAJE U SVETU Vučić: Srbija imala najveći RAST u Evropi u prvom kvartalu ove godine! 18:29 Vesti 57
NACIONALNI STADION BIĆE POVEZAN SA EKSPOM Vučić predstavio naciji kako izgleda prekretna tačka za razvoj Srbije - EKSPO 2027! 18:11 Vesti 17
VARHEJI IMA JEDAN OPTIMISTIČAN PLAN...Vučić: U tome bi trebalo da učestvuje i Srbija i to bi bile IZUZETNE VESTI 18:41 Vesti 39
"KORISTE UVEK ISTI RECEPT" Predsednik Vučić se obratio naciji: Cilj je dovođenje marionetske vlasti u Srbiji (VIDEO) 09:58 >> 11:02 Vesti 66
NE PRILAZITE MI TOKOM NASTUPA! Naša pevačica šokirala izjavom, uputila jasnu poruku, a odnosi se na njih! 23:38 Vip 0
KLJUČNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA Zagrlio oca, a onda se direktno obratio onima koji hoće da unište Srbiju (VIDEO) 12:46 Vesti 78
Premijerka Brnabić se obratila javnosti: Verujem i nadam se da će izbori biti u decembru 11:07 Vesti 40
Alo.rs "NEĆU DA DOZVOLIM DA NAM ZEMLJA ZAVRŠI U KRVI!" Vučić u Hit Tvitu o planovima za budućnost i onima koji su ga izdali 16:10 >> 22:37 Vesti 269
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
RUSI IMAJU UBOJITU TAKTIKU! Po putevima razbacali "ježeve zamke", a onda u akciju kreću dronovi koji bacaju bombe 11:26 Vesti 0
KOLIKO MOŽE DA SE BUDE NA BIROU U SLUČAJU OTKAZA: Mesečno se dobija najmanje 20.697 RSD 12:15 Vesti 0
PEKARI U TESTO ZA KROFNE UVEK DODAJU 1 MAGIČNI SASTOJAK Od njega budu vazdušaste i mekane, a ne upiju ni malo ulja 13:31