"DANAS TE PREBIJE, SUTRA TI DONESE BUKET CVEĆA" Vedrana Rudan o nasilju kroz koje je prošla u braku 19:08 Vip 0
KO JE 16 GODINA MLAĐI MUŽ VEDRANE RUDAN!? Izabranik hrvatske književnice je ugledni advokat 19:50 Vip 0
"BORI SE ZA ŽIVOT" Zvanično saopštenje o stanju Vedrane Rudan, otkazala sve zbog borbe sa opakom bolešću 11:15 Vip 1
VEDRANA RUDAN PROGOVORILA O RAZVODU Saznala da je muž vara: "Oplodio si maloletnu kobilu, mlađa je 50 godina" 11:40 Vip 1
I NA PRAGU SEDME DECENIJE ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM A evo kako je Zlata Petrović izgledala nekad! (FOTO) 15:50 Vip 0
VEDRANA RUDAN SE OBRUŠILA NA NINU BADRIĆ Spisateljica surovo isprozivala pevačicu, pa se uhvatila Petra Graša 14:05 Vip 0
BILA BIH MNOGO LEPŠA DA IMAM VAŠE PARE Vedrana Rudan u uživo programu napala voditeljku Jovanu Joksimović 22:25 Vip 0
DVA PUTA SAM POKUŠALA DA UBIJEM OCA, BIO JE SAV KRVAV Vedrana Rudan otkrila jezive detalje iz svoje prošlosti 22:40 Vip 0
"IMA 400 GODINA, TO JE SPOMENIK NULTE KATEGORIJE!" Ovo je kuća Vedrane Rudan, niko ne veruje da poznata Hrvatica ovde živi 14:40 Vip 0
"TVOJI MAMA I TATA SU ME VEĆ SAHRANILI, A HOĆU DA ŽIVIM" Vedrana Rudan prepričala bolan susret sa unukom: "Operaciju sam platila 20.000 evra" 19:55 Vip 0
OVO JE JEZIVO! Vedrana Rudan opet napravila dar-mar na mrežama, "ako ti ne umreš, umrećemo mi, rekao je tata” 17:40 Razonoda 0
MRAČNO PREDVIĐANJE VEDRANE RUDAN "Crknućemo u strašnim mukama, ali crknuće i oni koji nam prodaju priču o pasulju i jodu" 12:26 Razonoda 0
NAPADNUT SRĐAN PREDOJEVIĆ Nastao opšti haos u programu uživo, evo kako je kontrolisao situaciju! 08:40 Vip 0
ŽIVI U KUĆI STAROJ 400 GODINA! Ovo je dom poznate Hrvatice, priča o tome kako je nastala nekretnina će vas šokirati! 07:40 Vip 0
"NE MOGU DA VAM OBEĆAM DA ĆEMO SE VIDETI SLEDEĆE GODINE" Potresno oglašavanje Vedrane Rudan rasplakalo region, spomenula Beograd 11:12 Vip 1
"BEOGRADE, VOLIM TE" Emotivno pismo Vedrane Rudan, "želim da kažem: 'Vidimo se sledeće godine', ali..." 10:42 Razonoda 0
"JEDAN DAN PLJUSKA, DRUGI BUKET CVEĆA, SIGURNI PSIHOPATA" Vedrane Rudan oplela po bivšim muževima, samo je jednog pohvalila 17:40 Vip 0
"GADOVI, PLODOVI UTROBE MOJE" Vedrana Rudan šokirala: Moja prokleta deca nikako da posete umiruću majku! 10:45 Vip 1
"UNUK ME ZOVE NAKON 3 MESECA, KO TE JE*E!" Vedrana Rudan šokirala u jeku borbe sa rakom: "Žalim što sam ih rodila" 06:00 Vip 1
"BORIM SE SA RAKOM, SIN ME NIJE VIDEO 4 MESECA!" Strašna ispovest Vedrane Rudan: "Priznajem, nije mi bio smisao života" 17:35 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39