ĐEDOVIĆ OTKRIO KOJI UČESNIK SE SVIĐA MILICI VELIČKOVIĆ! Dok je boravila u Eliti priznala ko joj se dopao! 22:10 Vip 0
STEFAN KARIĆ ZALJUBLJEN U ANĐELU ĐURIČIĆ? Gastoz momentalno reagovao, ovakvu reakciju niko nije očekivao! 19:10 Vip 0
"ON JE NJU PONIŽAVAO..." Stefan Karić žestoko opleo po Anđeli Đuričić, ubeđen da Anđela puni glavu Gastozu protiv njega! 14:50 Vip 0
STEFAN JOJ JE BIO PRVA META! Osman Karić obelodanio sve o tajnom dogovoru Janićijevićeve, u sve umešan i Lepi Mića! 16:39 Vip 0
JEZIVO NASILJE U ELITI! Zadrugar vrišti na sav glas, užasni krici odzvanjaju Belom kućom! (VIDEO) 08:20 Vip 1
PREPUSTIO SAM JOJ NAJLEPŠI DEO SVOG ŽIVOTA Stefan Karić nikad iskrenije o pokojnoj devojci, zavladao muk u Beloj kući 16:20 Vip 0
NAJLEPŠA SCENA U RIJALITIJU IKADA Gledaoci u suzama, ovakav gest do sada nije viđen (VIDEO) 18:01 Vip 0
TO JE NEVASPITANJE Karić žestoko osudio učesnice rijalitija, obelodanio njihovu intimu i totalno ih osramotio ovom izjavom! (VIDEO) 22:40 Vip 0
PUKLO PRIJATELJSTVO U ELITI! Stefan Karić u klinču sa Gastozom, ovo niko nije očekivao, sasuo mu sve u lice! 07:35 Vip 0
ISPLIVALI DETALJI MUVANJA PRE ZADRUGE! Miona Jovanović priznala da joj je Karić slao poruke, Ša odmah reagovao (video) 18:53 Vip 0
OTKRIVENI DETALJI SUĐENJA STEFANA I ŠAVIJE! Evo šta se desilo, zbog ovoga je Karić hitno napustio Elitu! 17:58 Vip 0
STEFAN KARIĆ HITNO NAPUSTIO ELITU! Ovo niko nije očekivao, muk na imanju, učesnici zabrinuti 11:49 Vip 0
UČESNICA ELITE NA STUBU SRAMA! Ovo se skoro nije desilo u rijalitiju, pljušte uvrede sa svih strana 16:42 Vip 0
UČESNICA ELITE BRUTALNO PONIZILA CIMERKU Skandalozne reči odjekuju imanjem, odmah se požalila njemu! 23:21 Vip 0
JELENA MARINKOVIĆ FRAPIRALA IZBOROM OMILJENE OSOBE! Muk u Beloj kući, Ivan Marinković šokiran, ovo niko nije očekivao! 10:35 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA! Totalno raskrinkao učesnicu Elite 8, ne želi više da ćuti! 22:50 Vip 0
''JAVNO SE IZVINJAVAM ANĐELINOJ PORODICI'' Osman Karić se ogrešio o Đuričićevu, stavio svima do znanja da se kaje za izgovorene reči 23:35 Vip 0
STEFAN KARIĆ POTPUNO PODIVLJAO! Lomio sve pred sobom, kolaps u Beloj kući, cimeri ga držali sve vreme! 11:11 Vip 0
SKANDALOZNA IZJAVA UČESNICE ELITE 8! Priznala javno šta bi da joj radi Stefan Karić, ovakve reči nikada do sada nisu izgovorene! 12:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22