MOSTRUOZNA KAZNA ZA OCA IZ PAKLA! Vukao autom sina (6) po šumi, pa tvrdio da mu je plan bio "samo" tu da ga ostavi 21:53 Vesti 0
OTAC (53) DRŽAO DECU GODINAMA U ZATOČENIŠTVU! Mogli da obavljaju nuždu samo u određeno vreme, isplivali JEZIVI detalji slučaja 09:53 Vesti 0
MAJKU JOJ ZNAMO, A OCA SANINA... Otkriveni detalji o tati Džejle Ramović, evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO) 20:00 Vip 0
HOROR U BEOGRADU! Otac (44) dve godine silovao svoju ćerku (17), jeziv slučaj otkrila je majka devojčice 15:57 Hronika 1
PORODIČNA TRAGEDIJA VODITELJA PINKA LEDI KRV U ŽILAMA Progovorio nakon više od 30 godina: "Ubijeni su, do danas se nije saznalo ko je to uradio..." 15:30 Vip 0
OTAC U PANICI POČEO DA TRAŽI BEBU Prestravio se zbog praznih kolica, a onda mu je prišla prolaznica i rekla da se okrene! (VIDEO) 21:30 Razonoda 0
GASTOZ SE ŽENI NAKON ELITE? Njegov otac otkrio detalje, konačno priznao šta misli o Anđeli! 19:40 Vip 0
NAKON DOLASKA MAJKE USLEDIO ŠOK! Otac Tee Tairović se pojavio sa nepoznatom ženom, sve oči uprte u njih! 15:55 Vip 0
"KANCER JE NAPAO MOZAK, RAZORENA SAM I FIZIČKI I PSIHIČKI" Voditeljka RTS-a progovorila o bolnoj temi: "Druge patnje nisu ni vredne pomena" 16:30 Vip 0
OTAC TEE TAIROVIĆ PISAO ALBUM ZA LUISA Pevačica samo jednom govorila o njemu, evo o kome se radi! 16:45 Vip 0
JA SAM ĆERKA NAJGOREG SERIJSKOG UBICE Imam "snimljena priznanja", Galina tvrdi da joj je otac, psihijatar, usmrtio najmanje 100 osoba 17:40 Razonoda 0
NIKO NIJE IMAO POJMA DA JE ON ZAPRAVO OTAC ANJE MIT Svi ga znate, čuveni muzičar je u pitanju, a evo kako izgeda! (FOTO) 17:00 Vip 0
"KANCER JE NAPAO MOZAK, RAZORENA SAM I FIZIČKI I PSIHIČKI" Kristina Radenković progovorila o bolnoj temi 14:25 Vip 0
ŠTA SE DEŠAVA SA HARISOM DŽINOVIĆEM I NJEGOVOM ĆERKOM? Nije ispoštovala nijedno slavlje, a izbegla je i ova bitna dešavanja vezana za oca 08:15 Vip 0
OTAC NAŠE PEVAČICE UBIJEN NA SVIREP NAČIN Detalji lede krv u žilama: "Metak mu je prošao kroz glavu i zaglavio se u mozgu" 14:40 Vip 0
MOJA DANKA JE ŽIVA Ispovest oca Miloša Ilića: Obradovao nas je pronalazak MALE DUNJE IZ UBA, kao da je naše dete 12:08 Hronika 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
KRAJ MUKAMA Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad 22:04
DRAMA SE NASTAVLJA Veliki kiks Dinama koji bi mogao skupo da ga košta, Rijeka ima zicer za titulu 21:54