OTKRIVENO ZAŠTO JE ANA NIKOLIĆ OSTAVILA RALETA! U sve je umešana poznata pevačica: "Znao si sve i uradio sve isto" 23:00 Vip 0
"NA SPAVANJU ME JE OŠIŠALA..." Rale u emisiji otkrio šok detalje drame sa pevačicom, nastao muk 13:15 Vip 0
ANA ZATEKLA MLADU PEVAČICU KOD RALETA? Zbog prizora razlupala studio, nastao potpuni karambol 19:40 Vip 0
ANA NIKOLIĆ SE VRATILA U DEVOJAČKI STAN! Nakon raskida sa kompozitor povukla ovaj potez, komšije razvezale jezik o pevačici 11:11 Vip 0
"ANA JE DEMOLIRALA RALETOV STUDIO" Pojavili se šok detalji raskida Nikolićeve sa kompozitorom, jednu stvar nije mogla da podnese 23:00 Vip 0
KOMŠIJE OTKRILE SVE O ODNOSU ANE NIKOLIĆ I RALETA! Pevačica ga javno ostavila, isplivali svi detalji u javnost 09:33 Vip 0
ALO! PAPARACO Ani Nikolić dečko udovoljava za sve pare, evo u kakvom izdanju smo ga uhvatili 19:40 Vip 0
KOMPOZITOR SE PRESELIO KOD ANE NIKOLIĆ! Otkriveni novi detalji, ovo su pokušali da sakriju od javnosti 23:20 Vip 0
ANA NIKOLIĆ PIJE SA DEČKOM ISPRED ZGRADE! Pevačica se smeje i tetura u kolima: "Rale mi doneo prosekić, sa mnom nešto nije u redu" 08:22 Vip 0
ANA I RALE JAVNO PRIČAJU DA SU ZALJUBLJENI, PRIJATELJI OTKRILI ISTINU Evo šta se stvarno dešava otkad žive zajedno 16:27 Vip 0
PALI ME NJEN MOZAK, OŽENIĆU JE! Rale progovorio o ljubavi sa Anom Nikolić, otkrio šta mu najviše smeta: Kod nje je stalno neka frka! 08:35 Vip 0
"NA NOGE SAM ZGRADU DIGLA" Novi video Ane Nikolić usijao mreže, zajedno sa Raletom pozirala u kolima! 09:38 Vip 0
ZAŠTO SVI MOJI FRAJERI POSTANU STARLETE? Ana Nikolić urnisala dečka, javno izgovorila ove reči, sve snimljeno! 13:04 Vip 0
PRVA FOTKA ANE NIKOLIĆ I NJENOG NOVOG DEČKA! Podigla haljinu i pokazala previše, a tek kad vidite njegov stajling! 18:55 Vip 0
STALNO VIČEM NA NJU, NIŠTA NE POMAŽE Dečko Ane Nikolić otkrio istinu o odnosu sa pevačicom: Moj problem sa njom je to... 16:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
RUSIJA LANSIRALA INTERKONTINENTALU BALISTIČKU RAKETU! Obistinile su se NAJCRNJE SLUTNJE, stravičnu vest objavio CNN 09:41 Vesti 0
PRVI SNIMCI HAPŠENJA ALIJE BALIJAGIĆA U SELU PRIBOJSKA GOLEŠ Evo kako su specijalci locirali dvostrukog ubicu (VIDEO) 08:40 Hronika 0
MNOGE DOMAĆICE PRAVE GREŠKU KAD KISELE KUPUS: Ako ovo stavljate u bure, gubi zdrava svojstva i postaje štetan za creva 08:27
SVA RAZMERA KRIZE PARTIZANA Crno-beli umalo ostali bez zimskih priprema, jedan detalj ih spasio 09:32