Republika/Alo/N.D. "MUŽ I JA SMO MILIONERI" Pevačica ne krije da je zaradila pravo bogatstvo, a sada je otkrila dugo čuvanu tajnu 10:20 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. Pobednik "Zvezda Granda" zbog finala propustio događaj koji mu je bio jako važana Sada se prisetio kako se osećao "NE MOGU DA ZABORAVIM NJIHOVU REAKCIJU" 12:40 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. Još jedna velika turneja u Americi Viki Miljković i Nermin rešili da iznenade publiku novitetima (VIDEO) 12:40 Vip 0
Grand/Alo/N.D. POJAVIO SE OTAC TRANSRODNE PEVAČICA Alina napravila pometnju u "Zvezdama Granda", NJENA PORODICA PORUČILA OVO 12:40 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. OTAC I BRAT SU ALFA MUŽJACI Prva ispovest transrodne Zvezde Granda: To nije lak život! 11:10 Vip 0
Alo/N.D. JA SAM SAMO ŽENA KOJA ŽELI DA BUDE SREĆNA Haos u Zvezdama Granda, transrodna pevačica napravila totalnu pometnju 07:30 Vip 0
Alo/N.D. UMRLA MU SESTRA, OTAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO... Teška životna priča Zvezde Granda, pevač poručio: To je moja misija 14:15 Vip 0
Alo/Đ.M. UMALO PAO U NESVEST Emotivan trenutak u finalu Zvezda Granda, pobedniku se slošilo kada je čuo svoje ime, oni mu pritekli u pomoć 09:25 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. OVO SIGURNO NISTE ZNALI O POBEDNIKU ZVEZDA GRANDA Peva od svoje 11. godine, Viki mu je dala važno obećanje, a jedini na estradi ima ovakav nadimak 08:28 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25