"LJUDI NE ZNAJU DESET POSTO ONOGA ŠTO SE ZAISTA DOGODILO" Pike prvi put progovorio o odnosu sa Šakirom 11:01
"VEROVALA SAM DA ĆU DOŽIVETI LJUBAV MOJIH RODITELJA" Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja 21:08
alo.rs/Kurir/Maša Georgijev šakira ŠAKIRA NA LUKSUZNOJ JAHTI SA NOVIM DEČKOM Luis Hamilton i Tom Kruz u igri, da li će se pojaviti neko treći (FOTO) 17:03 Žena 0
Alo/A.J. LJUBAVNI VRTLOG Nakon Šakire, Pike prevario i ljubavnicu, a ona mu vratila sa ovim slavnim fudbalerom, šok! 17:44 Vip 0
Alo/N.D. PIKE I NOVA DEVOJKA IZBAČENI IZ RESTORANA! Nakon razvoda od Šakire fudbaler omražen u javnosti, ceo svet mu se smeje (VIDEO) 20:30 Vip 0
alo.rs/S.Ć. SVEKRVI POSLALA JEZIVU PORUKU SA BALKONA Ne silaze sa naslovnih strana: Šakira otkrila da je Pike vara sa Klarom Čijom "zahvaljujući pekmezu" 15:11 Žena 0
Alo/M.R. O OVOME SE GODINAMA PRIČA Zašto su Šakira i Pike deci dali srpska imena? Konačno je otkriveno sve 08:56 Sport 0
ALO/D.L. PREOKRET U NAJAVI Pike tajno posetio Šakiru, a za sve je kriva pesma?! (VIDEO) 21:11 Sport 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
OVO JE NASILNIK KOJI JE UDARIO ŽENU U OPŠTINI VOŽDOVAC: Udario je pesnicom majku dvoje dece (VIDEO/FOTO) 15:01 Vesti 0
BRITANIJA PRETI MOSKVI DA ĆE SPALITI 40 RUSKIH GRADOVA: Šokantna izjava britanskog admirala 15:05 Vesti 0
ZNATE LI ČIJA JE OVO ĆERKA? Mama i tata su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana majka 14:26