NTERVJU Mašan Lekić, novinar i voditelj: Sve brige i tamne priče nestanu kada sam u društvu svoje tri ćerke 10:37
UČENICI ĆE OD SAD IMATI DOSIJE?! Starešine će morati da prolaze kroz obuku, A JEDNO ĆE BITI NAJTEŽE 20:35 Vesti 0
RAZREDNI OD PONEDELJKA PRAVE DOSIJE ZA SVAKOG UČENIKA, OVAKO ĆE PROCENJIVATI DECU Starešine dobijaju povišice i nove zadatke 08:49 Vesti 0
Alo.rs NASILNIČKO PONAŠANJE, DROGA, KRAĐE Sedamnaestogodišnji tinejdžer koji je izboden na Labudovom brdu ima dosije 12:17 Hronika 0
V. Popović POKOSIO POLICAJCA MOTOROM, KRENUO TRAKTOROM DA PREGAZI KOMŠIJU Ovo su krivična dela koja je počinio masovni ubica iz Mladenovca 21:23 Hronika 0
Alo UBICA IZ MLADENOVCA I PRE KRVOPROLIĆA BIO PROBLEMATIČAN Motorom udario policajca, komšiju zgazio traktorom, vitlao motornom testerom 18:00 Hronika 0
E.Biberović OVO JE PRAVA ISTINA O RAŠIDU SAKIĆU Detalji lede krv u žilama, i kao dečak je imao kriminalne radnje! 15:46 Vip 0
D.Rakočević SVI SKANDALI RAŠIDA SAKIĆA Sin Sinana Sakića je hapšen tokom akcije Sablja, a ovo je njegov kriminalni dosije! 14:07 Vip 0
Amina Jusović IMAO JE DEBELI DOSIJE Ćerka Sinana Sakića iznela je stravične detalje o svom pokojnom bratu: Rašid je silovao 20 žena! 13:37 Vip 0
Alo!/Blic PUCAČ IZ MLADENOVCA VEĆ IMAO DOSIJE Masovni ubica ima dva ozbiljna krivična dela 15:37 Hronika 0
Telegraf/Alo/N.D. "UBIO ČOVEKA, UHAPŠEN SA HEROINOM, NAPADAO POLICIJU..." Ovo je kriminalni dosije Zvezdana Slavnića 18:00 Vip 1
Alo.rs/Mediji DETALJI IZ ŽIVOTA UBIJENOG IZGREDNIKA SA KARABURME Usmrtio čoveka u toku pljačke, a na robiju je išao i zbog napada na policajce! 13:48 Hronika 0
Alo.rs/Blic.rs PLJAČKAŠ PUMPE NA KARABURMI IMAO PODEBELI DOSIJE Osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva iz 1992., a evo koliko je ipak robijao! 12:55 Hronika 0
Mediji/ALO.RS ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI ZVERSKOG SILOVANJA DEVOJČICE U PRIŠTINI Oružje, teška krađa, nasilje u porodici... 21:37 Hronika 0
Alo.rs VUK BORILOVIĆ IMAO DEBEO DOSIJE Monstrum sa Cetinja napao kolegu, oštetio mu auto, kamenjem gađao kuću 08:30 Hronika 0
Objektiv/Alo/E.N. GORAN IMA DEBEO DOSIJE Upucanog mladića iz Vinče prate nesreće - ova užasna stvar mu se dogodila prošle godine 09:14 Hronika 0
Alo/A.M. TEŠKE TELESNE POVREDE! Vil Smit je i ranije imao skandalozne i agresivne ispade, isplivalo sve! 13:24 Vip 0
E. Sadiku NARKO-BOS OSTAO BEZ MAGACIONERA Novosadska policija uhapsila Milana I. (38) 07:00 Hronika 0
Alo! ONESVESTIO GA KUNDAKOM PIŠTOLJA PA MU SLOMIO NOGU NA DVA MESTA Isplivali detalji brutalne nasilničke prošlosti srpskog kik-boks šampiona 17:22 Hronika 0
Alo/ Gazeta ekspres/ M. G. 122 KRIVIČNA DELA, JEDNO SILOVANJE Osumnjičeni za ubistvo devojke (18) Iz Uroševca ima debeo dosije 18:42 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40