"KAD ME JE UDARIO U GLAVU, TU JE BIO MOJ KRAJ" Prva šok ispovest brutalno pretučene pevačice: "Snimak ne mogu i ne smem da pogledam" 21:38 Vip 0
NEKAD POZNATA SRPSKA PEVAČICA, SADA U AMERICI ČISTI STANOVE I ČUVA STARE: Potresna ispovest velike zvezde, koju je ostavio partner 06:00 Vip 0
SPAKOVALA SAM STVARI U KARTONSKU KUTIJU Potresna ispovest Goce Lazarević: TUKAO ME JE IZ LJUBOMORE 14:48 Vip 0
ALo!/M. V. Potresna ispovest: Đurđina se tri godine bori s kancerom pluća "Bolovi su bili jezivi, bila sam kao leš!" 07:00 Vesti 0
Mediji SIN ME U SNU PITA PITA "MAJČICE ZNAŠ LI ŠTO SU ME UBILI?" Potresna ispovest majke čije je dete nastradalo na Petrovačkoj cesti 13:47 Vesti 0
K.Ć. TAJNU JE ČUVAO 16 GODINA Ispostavilo se da je dečak rođen sa repom, sada je dugačak 70 centimetara! (VIDEO) 20:43
Naj žena.rs POTRESNA ISPOVEST POZNATE GLUMICE Sina mi zlostavljaju jer nosi haljine, moje dete pati! 11:47
POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA SVETLANE KITIĆ Preživela je pakao, prvi muž joj nestao bez traga, a drugog su ubili na kućnom pragu, ali tu nije kraj drame! 12:57
NajŽena.rs JEZIVA ISPOVEST SUROGAT MAJKE: Rodila sam prijateljima blizance, oni su me potpuno ponizili, a onda je krenula moja noćna mora 16:41
"DECA U ŠKOLI SU MI NABIJALA KESU NA GLAVU" Tajla pati od retkog poremećaja, detinjstvo joj je bilo prava trauma! 17:50
"MAMA, VRUĆE" Porodica iz Teksasa izgubila je svu svoju imovinu u požaru, preživeli su jer ih je spasio dvogodišnji heroj 16:56
ISPOVEST SLAVNE GLUMICE LEDI KRV U ŽILAMA "Bila sam na korak do smrti, ležala sam na ulici i pravila se mrtva" 10:04
"SEDAM DANA JE IŠLA KRV KAO REKA": Priča bivše logorašice Nevenke ledi krv u žilama, umesto vode pili su svoju mokraću 16:11
"ODVEO SAM DEVOJKU NA RUČAK KADA SE POJAVIO ON" Žena prebledela kada ga je ugledala, a nastavak priče je neverovatan! 12:39
OTAC JOJ NE DOZVOLJAVA DA IMA SVOJE MIŠLJENJE "Rekao je da ne dolazim za Božić jer živim u grehu" 19:15
PREKO NOĆI JE OSTALA BEZ IČEGA Izbačena na ulicu, rasprodala sve, ali tvrdi da nikad nije bila srećnija 18:57
POBEGLA JE U AMERIKU KADA JOJ SE DEČKO OBESIO Majka je uvela u prostituciju, iza rešetaka je završila zbog droge, a tamo je upoznala NJU 15:06
NEVEROVATNO: Nakon što je saopštila mužu da joj majka preminula, on je postavio pitanje koje je razbesnelo čitavu planetu! 14:42
Naj žena HTELA SAM DA SE UBIJEM Lepa Lukić otvorila dušu i otkrila najpotresniji momenat iz svog života 17:29
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57