Informer ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU! 44 dana nakon što je pronađeno zabetonirano telo Ivana Stojanovića, porodica tek sada može da ga sahrani! 14:07 Hronika 0
Blic KRVAVE ĆEBIĆE SAKRILA U ZAMRZIVAČ Isplivali novi detalji zločina koji je potresao celu Srbiju, Biljana iz Velikog Trnjana se sumnjiči da je ubila pa zabetonirala muža 08:15 Hronika 0
Mediji KO JE MISTERIOZNI TREĆI ČOVEK? Biljana koja je zabetonirala muža bila u vezi sa kolegom, sumnja se da je on umešan u zločin! 16:20 Hronika 0
Telegraf JAKE POLICIJSKE SNAGE OKO KUĆE STRAVE U SELU VELIKO TRNJANE Iza Biljane i Ivana ostalo troje dece koje sada čuvaju komšije! 14:00 Hronika 0
Telegraf UVUKLA MAJKU U ZLOČIN! Stojanka pomagala ćerki da zabetonira supruga, a da to nije ni znala! 13:33 Hronika 0
Mediji BILJANA DROGIRALA DECU DA BI ĆUTALA Klupko zločina u selu Veliko Trnjane se odmotava, a novi detalji sve više šokiraju javnost 08:27 Hronika 1
Mediji OVO JE BIO NJEN IZGOVOR Evo kako je Biljana sve obmanula i krila da je zabetonirala muža 11:56 Hronika 0
Mediji MEŠTANI SELA VELIKO TRNJANE U STRAHU Sumnjaju da je "neko treći" počinio stravičan zločin u njihovom mestu 08:46 Hronika 0
Blic "NA SILU UVUČENA U KOLA DOK JE VIKALA 'NE, PUSTITE ME' " Komšija otkrio zastrašujuće detalje koji su prethodili svirepom zločinu kod Leskovca 13:14 Hronika 0
Alo.rs UKLETO SELO! U VELIKOM TRNJANU SE GODINAMA NIZALE TRAGEDIJE Biljana zalila muža betonom, ali ona nije jedini ubica iz ovog kraja 09:50 Hronika 0
Novosti ZABETONIRANO TELO NIJE NAJUŽASNIJI DEO ZLOČINA Rezultati obdukcije pokazali zastrašujuće detalje svirepog ubistva kod Leskovca 08:36 Hronika 0
N. GAVRILOV DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA KOD LESKOVCA Mužu odsekla glavu, pa leš zabetonirala u šupi? 07:00 Hronika 0
mediji/Alo/V.P. BILJANINE POSLEDNJE REČI DECI "Tata je došao iz Rusije, idemo u manastir Tumane, pa dolazimo po vas" 18:29 Hronika 0
Kurir/Alo/V.P. OGLASIO SE BILJANIN LJUBAVNIK: U šoku sam, poslednji dani su pakao za mene.... 16:42 Hronika 0
Kurir/Alo/E.N. TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak: Samo je pao, nije mu bilo pomoći 12:44 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37