BIZARNO PITANJE KOJE DŽEF BEZOS POSTAVLJA NA RAZGOVORU ZA POSAO! Bivši radnik otkrio: Evo koji je pravi odgovor 13:23 BIZ 0
BEZOS SPREMA SVADBU DECENIJE U VENECIJI Noć u hotelu košta kao STAN u Beogradu - dolazi i Tramp? 11:41
NA RAZGOVORU ZA POSAO DŽEF BEZOS UVEK POSTAVLJA 2 PITANJA Kandidate oblije hladan znoj i preplavi panika - samo jedna devojka je tačno odgovorila 15:40 Razonoda 0
PRIVATNOST KOJA KOŠTA MILIONE Kako Džef Bezos plaća 2,9 miliona dolara godišnje da bi sačuvao intimu 14:36
SVE JE SPREMNO! Danas Bezosova verenica i još 5 slavnih žena LETE U SVEMIR – nećete verovati ko im se pridružuje 10:22 Razonoda 0
KO JE SANČEZOVOJ BIRAO VENČANICU, KOJI GRAD U EVROPI SU "OKUPIRALI"? Džef Bezos ne žali ni jednog dolara, celo bogatstvo ulaže za venčanje veka, jednu noć za goste plaća previše 14:40
OD CIFRE ZA ORGANIZACIJU SVADBE SVIMA SE VRTI U GLAVI! Džef Bezos i Loren Sančez objavili datum venčanja posle 2 godine veridbe! 15:29
ŽENA OD 38 MILIONA DOLARA Zavela je najbogatijeg čoveka na svetu, razorila dva braka, a on je zbog nje uradio nešto neoprostivo 14:36
NIJE PRVA DAMA, ALI JE SIGURNO "PRVI DEKOLTE" NA TRAMPOVOJ INAUGURACIJI: "Šta ona misli gde je, u noćnom klubu?!" (FOTO) 19:41 >> 19:57 Vesti 2
NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU MALO VIŠE POPIO, PA DOHVATIO PLAVUŠU VERENICI ISPRED NOSA Ona sve to vreme gledala, a njena reakcija je krajnje šokantna! 18:30
PROGOVORILE KOMŠIJE NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA PLANETI Jedna njegova navika ih izluđuje, ovo konstantno radi čuveni milijarder 13:18
SAD ZNAMO KAKO JE ZAVELA BOGATAŠA Najpoznatija ljubavnica objavila šokantne fotografije, pričaju da je odala njihovu tajnu iz kreveta 14:52
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
KRVAVI MASAKR KOD KURSKA: Ukrajinci pobili celo selo, tela mučena, žene silovane – „Nijedna kuća nije ostala cela“ 20:44 Vesti 0
PLATIO MLADU IZ ALBANIJE 3.000 EVRA, NI SLIKU NIJE VIDEO Kad je stigla, Pero iz Priboja zanemeo - skandal o kome bruji ceo kraj! 16:15 Razonoda 2