LOKVA KRVI NA MESTU NESREĆE: UČENIK TRAŽIO DA IZAĐE U TOALET I PAO S DRUGOG SPRATA Dežurna profesorka videla TELO NA BETONU 13:40 Hronika 0
UČENIK SREDNJE ŠKOLE PAO KROZ PROZOR, ŽIVOTNO JE UGROŽEN Nezgoda se dogodila za vreme nastave 10:47 Hronika 0
SMANJENE KAZNE ZA UBISTVO VETERINARA IZ BOGATIĆA Vinovnici dobili po osam godina robije 12:05 Hronika 0
POKUŠAJ NASILNOG ULASKA, GAĐANJE ZGRADE JAJIMA I KAMENICAMA, OMETANJE SEDNICE Predstavnici opozicije i grupa aktivista pravili haos u Bogatiću (FOTO) 12:05 Vesti 3
NARODE, ONI KAKO SU KRENULI UBIĆE NEKOGA! Vandali koji protestuju kamenovali zgradu SO Bogatić! (FOTO) 10:32 Vesti 0
SEDEO SA SINIŠOM U ŠKOLSKOJ KLUPI, ONDA MU SPASIO ŽIVOT! Bubreg ga spasio sigurne smrti - supruge ih bile najveća PODRŠKA! 09:07 Vesti 0
DOŠAO DA PRAVI HAOS U BOGATIĆU! Dušan Petrović traktorima organizovao upad na Sajam poljoprivrede, policijske snage štite narod! (VIDEO) 11:40 Vesti 0
TRK PO FORMULARE ZA PRIJAVU! Za OVE domaćine država odobrila nove subvencije i kredite! 08:35 Vesti 0
POSLEDICE PROPALOG SKUPA U BOGATIĆU Rasulo u redovima Kokanovićevog i Pajićevog udruženja 17:13 Vesti 61
DEPONIJA U BOGATIĆU GORI TRI DANA Vatra se iznova rasplamsava, u JKP "Bogatić" veruju da je požar podmetnut 14:19 Vesti 0
UBICAMA VETERINARA IZ BOGATIĆA PRETI DOŽIVOTNA? Mučki su ga tukli, zbog batina je pao u komu i više se nije probudio 16:10 Hronika 0
"MAJKA JE BILA DOBRO, ALI MI JE REKLA DA JA NE IZGLEDAM BAŠ NAJBOLJE" Dušan (26) radi u Hitnoj i porodio je ženu u sanitetu 08:26 Vesti 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO SMRT PAPE, ALI I KO ĆE GA NASLEDITI Evo šta je zapisano pre 500 godina 12:45 Razonoda 0