"ČETIRI GODINE BEZ TEBE, TAJKO MOJ..." Bolne reči Džejeve ćerke na godišnjicu smrti kidaju dušu 12:00 Vip 0
DŽEJEVA SESTRA JE UBIJENA Pronađena nakon godinu dana, a naručilac ubistva je član porodice! 07:00 Vip 0
SVI SU GA OSTAVILI KADA VIŠE NIJE IMAO NOVCA Četiri godine bez Džeja, ovo su bolni detalji iz njegovog života! 06:30 Vip 0
"ČESTO SAM SANJAO POPRAVNI DOM" Ove detalje o životu Džeja Ramadanovskog niko nije znao, a izazivaju jezu 10:46 Vip 0
TAJKO MOJ, HVALA TI ŠTO NAS ČUVAŠ ODOZGO Ćerka Džeja Ramadanovskog se obratila ocu bolnim rečima, danas je posebno težak dan za nju 17:50 Vip 0
FUTA NAPRAVIO OGROMNU STVAR U ČAST DŽEJA RAMADANOVSKOG! Mesecima sve držao u strogoj tajnosti, javnost će biti oduševljena! 22:06 Vip 0
ZBOG DŽEJA SAM IZGUBIO 20 KILOGRAMA! Husein Alijević u Zakuvavanju otkrio tajne sa snimanja filma "Nedelja" 20:00 Vip 0
DŽEJ MI JE UKRAO SAT Pevač otkrio detalje o druženju sa kolegom: Izašao je na binu i rekao da sam mnogo glup 14:01 Vip 0
POPULARNOM REPERU PONUDILI DA IGRA DŽEJA U FILMU "NEDELJA" Sada otkriveno zbog čega je odbio glavnu ulogu, isplivali svi detalji 12:45 Vip 0
HTEO DA IH ČASTI PIĆE, A ONI POPILI VISKI OD 1000 EVRA Pevač otkrio šok detalje o Džeju, ovo do sada niste znali o njemu 19:50 Vip 0
TRUDNA DŽEJEVA ĆERKA RAZNEŽILA JAVNOST! Marija novom objavom dirunula sve, suze će vam krenuti kada ovo pročiitate 19:17 Vip 0
OGLASIO SE LUKAS NAKON NAVODA DA JE IZDRŽAVAO DŽEJA Marija Ramadanovski besna, poslala jaku poruku, a evo šta je on imao da kaže 14:30 Vip 0
NE KALJAJTE IME MOG OCA, MNOGO STE SE UŽIVELI Marija Ramadanovski više ne može da ćuti, poslala brutalnu poruku i svima zapušila usta 07:45 Vip 0
TO JE VELIKA LAŽ, MARINA I FUTA NISU NAPRAVILI NEDELJU Džejev prijatelj otkrio ko je zapravo napisao ovaj legendarni hit 12:10 Vip 1
PEVAČ ISTETOVIRAO DŽEJA PREKO CELE BUTINE Ovaj kolega ga je voleo kao najrođenijeg: Sada ćeš uvek biti uz mene 17:45 Vip 0
OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O DŽEJU Saznala se istina nakon mnogo godina, pevač sve ispričao! 12:02 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39