BOL U STOMAKU OTKRIO JEZIVU ISTINU Mladić nije ni slutio šta se nalazi u njegovim crevima, ovo je da vam se okrene želudac 09:53
GOJAZNOST JE OPASNIJA PO ŽENE Naučnici otkrili ogroman rizik koji nastaje zbog prekomerne kilaže, problem izazivaju ove navike 11:55
AMPUTIRALI JOJ RUKE I NOGE Trudnica u sedmom mesecu osetila jak bol u ramenu, pa otišla u bolnicu - ono što se zatim dogodilo je UŽAS (FOTO) 18:30 Razonoda 0
"NOGA MI JE BILA SKROZ KRVAVA, SUPRUGA JE VRIŠTALA" Muškarca u toku noći probudio užasan bol, a onda je video OVO 16:20 Razonoda 0
LEKARI NALOŽILI HITNU OPERACIJU Muškarac došao na pregled zbog jezivih bolova, ono što su videli je sve ostavilo u šoku 15:40 Razonoda 0
ŠEPAM, NE OSEĆAM NOGE Karleuša na velikim mukama, sve objavila javno: Ona je kriva za sve! 16:20 Vip 1
OPRAŠTAM SE UZ PESMU KOJU SI NAJVIŠE VOLEO Smrt u porodici Zvezde Granda, pevač van sebe, slomljen od tuge 17:50 Vip 0
GAGI ĐOGANI TRPI NESNOSNE BOLOVE Operisao koleno, sada ga snašlo ovo, svakodnevno mora u kliniku na terapiju 15:25 Vip 0
BIO JE IZUZETNA OSOBA, OVO JE STRAŠNA TRAGEDIJA Prijatelji se opraštaju od pevača koji je iznenada umro u 41. godini 11:53 Vip 0
MILJANA UDARALA ZOLU ŠIPKOM PO GLAVI Bacala na njega sve što je dohvatila, on se presavija od bolova, kuka na sav glas 11:00 Vip 0
TAKI NA IVICI SUZA U EMISIJI UŽIVO Prisetio se Majinog abortusa: Odgajio sam je od kilograma mesa, a nisam bio uz nju 23:00 Vip 0
BOLI ME... MC Stojan objavio bolan momenat nakon raskida sa Zoranom, nikada nije viđen u ovakvom izdanju 15:15 Vip 0
KAO DA MI JE NEKO ZABIO NOŽ U GRUDI Šakira iskreno o razvodu, otkrila detalje patnje: To je najveći bol koji sam doživela u svom životu 12:20 Vip 0
OGLASILI SE LEKARI Evo kako da prepoznate uzrok boli u grudima uz pomoć jasnih signala, nemojte ih ignorisati 18:25
TRPELA NEVEROVATNE BOLOVE ZBOG NJEGOVE VELIČINE Devojka ostavila momka jer je bio PREVIŠE OBDAREN 14:40 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57