LJUDI U ŠOKU, MREŽE GORE! Žena fudbalera u vatrenom izdanju, isklesani trbušnjaci nakon trećeg porođaja (FOTO) 15:00 Vip 0
MANEKENKA UPALA U KLJUČALU VODU, ZAVRŠILA U OPEKOTINAMA Ostala bez kose i tri nedelje provela u bolnici, tada je nastala prava drama 16:45 Vip 0
"DAO BIH 500 EVRA ZA SAT VREMENA SA TOBOM" Naša manekenka obelodanila detalje nepristojne ponude, sve objavila javno! 13:55 Vip 0
ŽENA FUDBALERA OBJAVILA FOTOGRAFIJU NAKON POROĐAJA Pokazala šta joj se desilo s telom, mnogi u čudu 15:56 Vip 0
MISLILA SAM DA NEMAM IZLAZ, SVE SAM SHVATILA KADA SAM BILA U VODI Jovana Đorđević priznala da je pokušala da oduzme sebi život 09:59 Vip 0
Marija Kostić ODRASLA JE U ZAMKU Jovana Đorđević ne prestaje da iznenađuje, o njenim skandalima piše se i u Italiji 12:15 Vip 0
Alo! / O. K. BEZ BRUSA JE NAJBOLJE Srpska manekenka pozirala u nikad smelijem izdanju, a nekada je brisala šoferke na pumpi (FOTO) 11:45 Vip 1
Alo! / O. K. NIŠTA OD KRAHA BRAKA Srpska manekenka ovom fotografijom demantovala da se razvodi (FOTO) 00:25 Vip 0
Alo/N.S. ŠOKANTNO! Jovani Đorđević ponudio 500 evra za sat, ona objavila prepisku, a ovim komentarom zapušila usta svima (FOTO) 14:35 Vip 0
Alo/N.S. SUPRUG ME TRPI ZBOG DECE Žena srpskog fudbalera iznenadila sve: Muž ništa ne voli kod mene (FOTO) 09:02 Vip 0
Alo/N.D. OTKRILA KOLIKO KILOGRAMA IMA Švonja progovorila o ishrani, treningu i horoskopskom znaku (FOTO) 14:35 Vip 0
Alo/A.J. HTELI DA JOJ SEKU DOJKU Manekenka i žena srpskog fudbalera urgentno napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema 09:58 Vip 0
Republika/Alo/J.M. LJUBI SE SA ZGODNIM ITALIJANOM Žena srpskog fudbalera pravi haos u rijalitiju, svi bruje o ovom njenom potezu! 14:38 Vip 0
Alo/J.M. JOVANA ĐORĐEVIĆ PRŠTI OD SE*SIPILA! Skoro pa gola na društvenoj mreži pokazala pratiocima šta od nje mogu da očekuju u rijalitiju! (FOTO) 21:30 Vip 0
Alo/Đ.M. SRPKINJA UŠLA U RIJALITI! Jovana planira da pokori Italiju svojom lepotom, manekenka ne želi da je poznaju kao ženu fudbalera! 13:46 Vip 0
Alo/N.D. ŠVONJA TROŠI MUŽEVLJEVE PARE PO MILANU! Alo paparaco uslikao manekenku dok vrši poslednje pripreme pred ulazak u rijaliti! (FOTO) 07:50 Vip 2
Alo/J.M. SE*SI JOVANA ĐORĐEVIĆ OPET PROVOCIRA! Žena fudbalera Filipa Đorđevića u vrelom izdanju, fotografisala se ispred lifta! 18:30 Vip 1
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. DECEMBAR Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti 19:32