PETNAEST MOJIH PRIJATELJICA U 40-IM I 50-IM NAPUSTILO JE MUŽEVE Ovo je pravi razlog zašto se SVI razvode... i zašto je vaš brak u opasnosti 19:02
KADA SAM TO SAZNALA, CEO SVET MI SE SRUŠIO Pred očima su mi stalno bile poruke koje je pisao ljubavnici i smislila sam paklenu osvetu 09:45
NISU MOGLI ZAJEDNO, ALI NI ODVOJENO Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra! 15:52
PRVO KOD PSIHOLOGA, PA RAZVOD Predlog novog ruskog zakona obavezuje roditelje da konsultuju struku kad žele da se rastanu 20:55 Vesti 0
NIJE NI POMIŠLJALA DA ĆE JE TO SNAĆI „Moja sestra i bivši muž su počeli da žive zajedno čim smo se razveli“ 15:36
OVOM SRBINU ŽENA DOŠLA GLAVE! RADI TRI POSLA DOK SE ONA IZLEŽAVA NA DVOSEDU! Ne zanimaju je ROĐENA DECA - sad hoće razvod ZBOG OVOGA! 10:39 Vesti 0
"DA LI GA JE NEKO VIDEO?" Žena objavila da traži muža, ostavio nju i decu i promenio broj telefona, svi se dali u potragu 19:03
MELINA JE KAO FURIJA IZLETELA, BILA JE BESNA! Komšija Harisa Džinovića otkrio šok detalje drame na Senjaku 21:20 Vip 0
PROGOVORIO I NJEN MUŽ Glumica plakala zbog razvoda, ali nije ni ona cvećka, evo šta mu je pred svima uradila 12:49
RAZVELA SE POSLE 2 DANA BRAKA „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“ 16:19
KAO U ŠPANSKOJ SERIJI „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“ 20:28
NATAŠA I JA SMO PUKLI PRE NESREĆE Danilo Ikodinović priznao nove detalje o razvodu od Bekvalčeve 17:35 Vip 0
BOGATAŠICA, A ŽIVI U KOMBIJU Smučio joj se luksuz, iz vile otišla u šumu i kaže da joj je to najbolja odluka u životu 17:46
PROCVETALA POSLE RAZVODA, ALI BUKVALNO! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje! 11:24
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MIGRANTI UPALI U CRNOGORSKO SELO I POČELI DA PALE! Štala u plamenu, meštani u strahu! "Upadaju u kuće" 19:07 Vesti 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. NOVEMBRA Bikovi su prilično osetljivi na vreme, zdravlje im je lošije, Device u istom problemu 17:58