EVO KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI NA PUTOVANJU Otkrijte ko je uvek vođa puta, ko je opsednut planiranjem, a ko - najveći avanturista 21:00 Razonoda 0
KAKO RASKIDA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK? Ovnovi besne, Lavovi su dramatični, a evo ko uvek ostaje prijatelj sa bivšim 14:50 Razonoda 0
OVI ZNACI IZBEGAVAJU OZBILJNE RAZGVORE Beže od njih kao đavo od krsta - sa njima nikad niste načisto 17:30 Razonoda 0
5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA NAJVIŠE STILA Za njima se svi okreću, a oni nikad ne greše pri izboru odeće 19:30 Razonoda 0
OVO SU NAJINTELIGENTNIJI HOROSKOPSKI ZNACI Brzo razmišljaju i teško ih je nadmudriti - proverite da li ste među njima 16:30 Razonoda 0
OVI HOROSKOPSKI ZNACI PREDODREĐENI SU ZA USPEH Rođeni su pobednici - sve im polazi za rukom 16:00 Razonoda 0
HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA Imaju najviše vere u sebe, ne treba im potvrda drugih 13:30 Razonoda 0
OVI ZNACI ZODIJAKA SE NAJBOLJE LJUBE Od njihovog poljupca klecaju kolena - proverite da li ste među njima 11:30 Razonoda 0
OVI HOROSKOPSKI ZNACI NEMAJU SREĆE SA NOVCEM Stalno im klizi iz ruku i uvek su u dugovima 18:10 Razonoda 0
NAJVEĆI NARCISI ZODIJAKA Zaljubljeni su u sebe do ušiju, a najviše ih plaši jedna stvar 18:50 Razonoda 0
NAJBOLJE RASE PASA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Ta ljubav traje večno - pogledajte koji je pravi ljubimac za vas 17:00 Razonoda 0
3 NAJTUŽNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Sve shvataju tragično - za njih je život stalna patnja 20:30 Razonoda 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
SNAŽAN PUN MESEC 15. NOVEMBRA U BIKU, U KONJUNKCIJI SA URANOM, DONOSI NEOČEKIVANE PROMENE 3 horoskopska znaka će najviše pogoditi, kraj nedelje je ključan 17:49
ASTRO KALENDAR ZA AVGUST, OVO JE 8 VAŽNIH DATUMA Očekuju nas otvaranje Lavlje kapije, ostvariće se sve sta poželite, dobro se fokusirajte 09:33
TRAUME, DRAMA, AGONIJA, SVE NAJGORE ILI? Ovim horoskopskim znakovima se vraćaju bivše ljubavi u avgustu 11:01
Slobodanka Ćorića ZBOG NJIH ĆETE STALNO KASNITI Horoskopski znakovi koji se najduže spremaju 11:00 Razonoda 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
MAJKA (36) DVOJE DECE SATIMA MUČENA, PA HLADNOKRVNO UPUCANA! Porodica nema od bola: ''Njene poslednje trenutke niko da ne doživi''! (FOTO) 11:48 Vesti 0
FATALNA RUMUNKA IM POMRSILA SVE KONCE Glumica mislila da je našla čoveka svojih snova, a onda se desio sunovrat 11:19