"PRIČE KOJE SAM ČULA SU UŽASNE" Zorica Marković osula paljbu po Eni Čolić, stala u zaštitu Zlatinog sina! 13:40 Vip 0
"ŽELELA MI JE SMRT" Zorica Marković raskrinkala Anđelu Đuričić i dokrajčila je brutalnim rečima! 20:00 Vip 0
''SRAM TE BILO MARIJA, POPLJUVALA SI LEGENDE'' Naša starija pevačica oplela po Mariji Šerifović zbog šok izjave koja je poljuljala celu estradu 20:45 Vip 0
"NEĆEŠ SMETI DA IZAĐEŠ NA ULICU, ZAPAMTIĆEŠ DAN KAD SI SE RODIO!" Zorica Marković izrekla jezive pretnje zbog navoda da je bila intimna sa poznatim pevačem! 16:00 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Otkrila sve detalje, više neće da ćuti: "Ne mogu da izdržim..." 06:30 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Šokiraćete se kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 13:30 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDAJU SINOVI ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica objavom izazvala pravi bum na društvenim mrežama 13:58 Vip 0
NIJE BILA NI NA SAHRANI NI NA POMENU Pevačica šokirala izjavom o Saši Popoviću: "Nisam je zvala ni kada je umro!" 13:30 Vip 0
NIJE SE POJAVILA NA SAŠINOJ SAHRANI, A SADA ISPRIČALA SVE ŠTO JE ZNALA Pevačica iznenadila detaljima: "Bilo mi je degutantno, pričalo se..." 13:00 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Šokriaćete se kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 16:00 Vip 0
NJU SU SVI OČEKIVALI, A NIJE SE POJAVILA! Bliska prijateljica Saše Popovića je bila uz njega tokom lečenja, a nije došla na sahranu! 16:55 Vip 0
FOLKERKA U KUĆU ULOŽILA 300.000 EVRA! Ispričala kako je stekla bogatstvo, samo na bazen dala 15.000 evra! (FOTO) 18:00 Vip 0
KO JE ZAPRAVO DŽUKELA? Sve isplivalo o policajcu, bivšem dečku Zorice Marković: ''Sa njegovom ženom sam pila kafu'' 19:40 Vip 0
''MUŠKARCI SE BOJE JAKIH ŽENA'' Zorica Marković je ponovo slobodna - raskinula dugogodišnju vezu, pa spomenula snajku 18:41 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Progovorila i otkrila sve detalje: "Ne mogu da izdržim..." 11:55 Vip 0
BRUTALNA TUČA NAŠIH PEVAČICA U EMISIJI UŽIVO! Polivale se i gađale, napadnuta i voditeljka! (FOTO) 19:30 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Ovo niko nije očekivao, svi su mislili da je mlađa! 13:25 Vip 0
ZORICU MARKOVIĆ DVA MINUTA DELILO OD SMRTI Pevačica se prisetila teške operacije, pa otkrila potresne detalje borbe za život 15:20 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
KADA PADNE UKRAJINA, NOVI KRVAVI SUKOB BI MOGAO DA IZBIJE OVDE Nemci obučavaju ovu zemlju za rat protiv Rusije, tvrdi poslanik 16:40 Vesti 0
NASILJE KOJE NE SME PROĆI NEKAŽNJENO Ovako su blokaderi foteljaši pravili haos u Obrenovcu 16:07 Vesti 0
KATASTROFA ZA JOKIĆA I DENVER Nagetsi nisu mogli da čuju goru vest pred majstoricu sa Oklahomom 16:02