MILICA KEMEZ HITNO HOSPITALIZOVANA! Ne može da dođe sebi: Jedva sam preživela, Bora nije bio uz mene! 20:45 Vip 0
MILICA KEMEZ I BORA SANTANA SE POMIRILI! Uhvaćeni zajedno u restoranu, pokušali da se sakriju od svih! 21:37 Vip 0
''SVE JE SUPER'' Bora Santana otkrio da li su se on i Milica Kemez pomirili, najavio da će jedno drugom dati drugu šansu? 18:59 Vip 0
MILICA KEMEZ SE POMIRILA SA BOROM SANTANOM?! Izlanula se u emisiji i otkrila tajne detalje, evo šta se dešava zaista sa njima! 00:50 Vip 0
MILICA KEMEZ NAŠLA NOVOG DEČKA! Ne želi više da krije, on je obasipa skupocenim poklonima, Bori Santani će pozliti (FOTO) 17:59 Vip 0
SESTRE SE OBRAČUNALE JAVNO Milica i Mirela zaratile zbog nepoznatog muškarca, leti perje na sve strane! (VIDEO) 06:30 Vip 0
MIRELA KEMEZ SESTRI OKRENULA LEĐA Javno rešila da Milicu raskrinka: "Sve ću da kažem, samo istina..." 23:05 Vip 0
"SPREMNI SU NA SVE DA BI BILI POPULARNI" Milica Kemez i Bora imali tajni plan da obmane javnost? 21:20 Vip 0
BORA SANTANA O POMIRENJU SA MILICOM KEMEZ Zvanično saopštenje je tu: "Mi imamo dve kuće, dva placa..." 11:10 Vip 0
BILO JE GORE NEGO ŠTO SU LJUDI MISLILI Milica Kemez otkrila stravične detalje iz braka sa Borom, niko nije slutio da im je odnos bio ovakav! 11:10 Vip 0
"DAJ DA SE JA JAVIM NJIHOVIM MUŽEVIMA" Milica Kemez otkrila kakav sadržaj kriju poruke zbog kojih se razvodi! 08:40 Vip 0
ŽESTOKO PREPUCAVANJE U PROGRAMU UŽIVO Milica i Bora zaratili usred studija, voditelji u šoku! 22:10 Vip 0
"MNOGO SAM TRPELA, NOSIM TRAUME" Milica Kemez konačno otkrila zašto se razvodi od Bore, u emisiji ispričala sve! 18:05 Vip 0
MILICA SLOMLJENA NAKON VESTI O RAZVODU SA BOROM! Ne može da sakrije tugu: Neke odluke moraš preživeti! 23:50 Vip 0
"SASTALI SMO SE SA ADVOKATIMA, RAZVODIMO SE" Nakon što su uhvaćeni zajedno, Bora potvrdio zvaničan kraj! 18:30 Vip 0
MILICA KEMEZ I BORA SANTANA UHVAĆENI ZAJEDNO Pričaju o razvodu, a istina je potpuno drugačija! 17:10 Vip 0
NAKON RAZVODA OKRENULA NOVI LIST Milica Kemez pokazala kako provodi vreme, zbog ovog detalja gore mreže! (FOTO) 12:45 Vip 0
MILICU KEMEZ PRETUČENU DRŽALI U PODRUMU! Terali je da jede sa poda i šišali na silu, detalji lede krv u žilama! 19:40 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
RUSI JAVLJAJU STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU: Pokušali su da probiju granicu, vojnici su mrtvi 14:16 Vesti 0
UKOLIKO IMATE OVO PRVO SLOVO U IMENU, PRAVI STE SREĆNICI Sreća će vas pratiti na svakom koraku, predodređeni ste za velike stvari 13:49