''LJUTA SAM NA VELJKA, A I ON NA MENE'' Seka Aleksić bez dlake na jeziku o svađama u braku, pala sporazumna odluka 20:00 Vip 0
Alo/N.D. ŠOK PROMENA! Veljko Piljkić doneo konačnu odluku, prelomio je i uradio nešto neočekivano, Seka je sve obelodanila (FOTO) 08:35 Vip 0
Story/Alo/E.B. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kakvo je stanje u njenom domu, a evo šta se sve KRIJE 22:30 Vip 2
Alo/N.D. BAJKOVITO Seka Aleksić proslavila sinu treći rođendan, OVAJ DETALJ JE SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU (FOTO) 17:10 Vip 0
Svet/Alo/N.D. "ZALJUBLJIVE SAM PRIRODE" Seka Aleksić nikada iskrenije o braku i odnosu sa Veljkom: UŽIVAM DA UGAĐAM SUPRUGU, A NAJČEŠĆE MU RADIM OVO 13:20 Vip 0
Alo/N.S. MAJČINSTVO ME JE PROMENILO Emotivna ispovest Seke Aleksić: Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu! 22:09 Vip 0
Alo/N.S. OD SILNIH ŽURKI NE STIŽEM DA SE SLIKAM Seka Aleksić ludo se provodi na letovanju, snimila muškarce u gaćama kako igraju na bini 09:02 Vip 0
Informer/Alo/A.J. SEKA ALEKSIĆ SA SVOJIM SINOVIMA SKUPLJA KOKOŠIJA JAJA Pevačica je zasadila i svoju baštu 19:00 Vip 0
Svet/Alo/A.M. HTELA SAM DA ISPAŠTA Seka Aleksić sa knedlom u grlu ispričala kako je oprostila ocu pred smrt i ko joj je u tome pomogao 14:22 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ZAR JE DO TOGA DOŠLO Poklon koji je Seka Aleksić dobila od svog supruga za godišnjicu braka je sve šokirao 18:42 Vip 0
Blic/Alo/A.J. OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJE Seka Aleksić progovorila o mužu i drugim muškarcima: Veljko je kao odvaljen od brega 19:12 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. KAD ME VIDI TAKVU ON JE NERVOZAN Seka Aleksić priznala šta joj Veljko zamera već 10 godina: To je moja najveća greška 14:44 Vip 2
Alo/A.M. USKORO PREMIJERA Seka Aleksić snimila spot za pesmu ”Rana”, a tek kada vidite ko je maneken u spotu (FOTO) 13:23 Vip 0
Espreso/Alo/N.S. OPLJAČKALI SEKU ALEKSIĆ Pevačica doživela peh u Crnoj Gori, odmah se oglasila nakon incidenta, a evo i šta joj je tada ukradeno 12:25 Vip 0
Alo/J.J. SNIMILA FILM, IMALA MODNU LINIJU I PUNILA KAFANE! Poznata pevačica danas ima skroz drugi stil i uživa u porodičnom životu! 11:57 Vip 0
Alo/J.J. OD MALENA SE UČE PRAVIM VRDNOSTIMA! Sekin muž okačio privatan snimak koji je sve iznenadio! (VIDEO) 18:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. SEKA NE PRIZNAJE DAN ŽENA I NE ČESTITA NIKOME: Pažnja i ljubav se ne poklanjaju samo jednom godišnje! 14:25 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57