KONAČNO OTKRIVENO ODAKLE PORODICI ADAKTAR NOVAC! Sve se saznalo, ovo su pokušali da sakriju od javnosti 22:18 Vip 0
ALO! PAPARAZZO: Adam Adaktar i njegova supruga u običnom izdanju na aerodromu, a on je privukao veliku pažnju (FOTO) 16:23 Vip 0
ADAM ADAKTAR O PORODIČNIM TAJNAMA! Ugovorom smo svi vezani, a evo kada počinje novi rijaliti 18:57 Vip 1
ZAINTRIGIRALI SU SVE SVOJIM RIJALITIJEM, A ONDA ODJEDNOM NESTALI Adaktarovi doneli šok odluku, sele se daleko i imaće odnose pred kamerama! (FOTO) 22:00 Vip 0
Alo! / O. K. BAHATOST NA DELU Adaktarovi sramnim postupkom uvredili osobe sa posebnim potrebama (FOTO) 11:55 Vip 0
Alo/N.D. SKINULA SE Trudna Alis Adaktar (47) zapalila društvene mreže, pokazala trudnički stomak (FOTO) 11:45 Vip 0
Alo/A.M. OD NJEGA POTIČU ADAKTAROVI Adam prvi put pokazao uspomene, njegovu majku i tetku nema šanse da prepoznate (FOTO) 21:04 Vip 0
Pink.rs/alo/M.Č. PRVI INTERVJU TRUDNE ALIS ADAKTAR Adamova majka progovorila o misterioznom ocu deteta koje će roditi u petoj deceniji 12:41 Vip 1
Alo/A.J. OVAKO JE PRE IZGLEDALA ADAMOVA ŽENA Isplivala šok fotka Andžele Adaktar pre estetskih zahvata 16:20 Vip 1
Alo/A.J. VIKTORIJA ADAKTAR PRVI PUT PRED KAMERAMA Pričalo se da je u lošim odnosima sa porodicom, a evo kako izgleda Adamova sestra 22:45 Vip 0
Republika/Alo/N.S. NEPREPOZNATLJIVA! Ara Adaktar još uvek ide u školu, a sada su isplivale šok fotke pre estetskih zahvata (FOTO) 13:20 Vip 0
Alo/ A.J. ADAKTAROVI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU JAVNOST Vanja traži da u teretani bude izolovana i da joj niko ne prilazi 21:40 Vip 0
Alo/N. D. MOJA MAJKA JE BOGORODICA Adam Adaktar ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama 09:30 Vip 1
Alo/N.S. SVI BI IH RADILI DA IMAJU PARA! Adam Adakta šokirao sve svojom izjavom, pa otkrio zašto svi imaju iste zube 18:51 Vip 0
Alo!/N. Kiš/ M. Čolić ALO! PAPARACO UHVATIO BOGA OBRVA U BIZARNOM IZDANJU: Adaktarovi glume Arape u Crnoj Gori (FOTO) 07:00 Vip 1
Alo/A.J. OVO JE BRAT ADAMOVE ŽENE Porodica Adaktar ne prestaje da intrigira javnost, držali su ga u tajnosti, a sada isplivala fotografija (FOTO) 15:25 Vip 1
Alo!/N.D. ADAM BRANI ŽENI DA SPAVA SA NJIM! Otkrivamo sve tajne predbračnog ugovora Adaktarovih 07:30 Vip 1
Alo/A.J. ADAKTAROVA BABA ULAZI U ZADRUGU? Nadalina objavila fotografiju sa imanja u Šimanovcima, bacila sve u rebus 18:45 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31