ADAM ADAKTAR KRSTIO DECU! Ono što se desilo ispred Hrama u Srbiji do sada nije viđeno, kumove izabrali na nesvakidašnji način! 08:10 Vip 0
ADAM ADAKTAR PONOVO ZGROZIO IZJAVOM Javno komentarisao decu: "On je moje omiljeno dete, ispao je super" 14:00 Vip 0
"POZVAO ME JE I REKAO DA ŽELI OBRVE, A ONDA..." Adam Adatkar otkrio šokantne detalje o našem pevaču, evo šta je uradio na kraju! 22:30 Vip 0
KARLEUŠIN POZNATI KOMŠIJA RAZVEZAO JEZIK! Obelodanio javno kakvu ju je zatekao u dvorištu na Dedinju: ''Iz kuće je izašla...'' 13:46 Vip 0
"SVI U ČAČKU ZNAMO ČIME SU SE BAVILI" Otkriveni skandalozni detalji o porodici Adaktar: "On nije muškarac!" 12:25 Vip 0
"SRAMOTA, NEKO JE U INVALIDSKIM KOLICIMA!" Dea Đurđević pobesnela zbog postupka poznatog muškarca, hitno se oglasila 07:00 Vip 0
"SVI U ČAČKU ZNAMO ČIME SU SE BAVILI" Otkriveni skandalozni detalji o Adaktaru: "On nije muškarac!" 07:40 Vip 0
RASKRINKANO BOGATVO PORODICE ADAKTAR! Evo odakle im zapravo novac, ovo su pokušali da sakriju! 00:30 Vip 0
OTKRIVENO ODAKLE PORODICI ADAKTAR NOVAC! Predstavljaju da zarađuju milione od obrva, a istina je potpuno drugačija! 17:20 Vip 0
EVO KO ZAPRAVO STOJI IZA BIZNISA ADAMA ADAKTARA! Isplivali šokantni detalji o njegovoj porodici: "Svi u Čačku znamo čime su se bavili!" 18:20 Vip 0
KARLEUŠIN POZNATI KOMŠIJA RAZVEZAO JEZIK! Obelodanio javno kakvu ju je zetakao u dvorištu na Dedinju: ''Iz kuće je izašla...'' 17:20 Vip 0
''SUJETNA JE I NE BIRA SEBI GARDEROBU'' Adam Adaktar opleo po Milici Pavlović i Tei Tairović, a zbog fotke Lepe Brene progutao knedlu: ''Ovo je užas'' 19:05 Vip 0
ADAKTAR U BOLNICI DRŽI ĆERKU Priključena na kiseonik, on u suzama saopštio šta se desilo! (FOTO) 21:25 Vip 0
ADAKTAROVA TEK ROĐENA ĆERKA ZAVRŠILA U BOLNICI Priključili su je na kiseonik, on plače: Postala je bela kao list papira! 08:30 Vip 0
"NAŠE PRVO JUTRO" Adam Adaktar raznežio čitavu javnost, objavio prvi snimak supruge i ćerke iz porodilišta (VIDEO) 11:40 Vip 1
"SVI U ČAČKU ZNAMO ČIME SU SE BAVILI" Otkriveni skandalozni detalji o Adaktaru: "On nije muškarac!" 07:20 Vip 0
ANĐELA ADAKTAR BLISTA U BELOJ HALJINI! Pozirala u luksuznoj vili, pokazala trudnički stomak: "Brojimo sitno..." (FOTO) 15:05 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
LOVA DO KROVA Objavljena zarada svih klubova od Lige šampiona, finalisti su u samom vrhu, a evo gde je Zvezda 13:01