ADAKTAR NAPRAVIO SKANDAL ISPRED HRAMA, PROLAZNICI HTELI DA ZOVU POLICIJU! Adam izvrgnuo ruglu najveću hrišćansku svetinju! 13:15 Vip 1
ADAKTAR NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST! Adam otkrio da od surogat majke "naručuje" novog sina, žali što ga je Marija Šerifović preduhitrila 20:40 Vip 1
ADAKTAR SE SKINUO, PA SNIMIO SVE Adam izazvao totalnu pometnju, fanovi u šoku kadrovima sa terase 07:15 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "ŠTA URADIŠE OD OVE MUČENE BABE" Porodica Adaktar ponovo na meti kritika, ADAMOVA BAKA SE PODVRGLA ESTETSKIM KOREKCIJAMA 14:00 Vip 2
Pink/Alo/N.S. IZGLEDA DA JE SUĐENO DA IMA SAMO JEDNOG SINA Oglasio se Adam Adaktar nakon vesti da je njegova majka izgubila bebu 15:50 Vip 0
Alo/N.S. NAHVATALA SAM SVOJU MAJKU Šok potez Nikolije Jovanović, ovo niko nije očekivao (FOTO) 09:38 Vip 0
Pink/Alo/N.S. OVO JE NEOČEKIVANO I ŠOKANTNO Adam Adaktar progovorio o čoveku sa kojim njegova majka čeka dete, pa spomenuo koje ime planiraju 17:53 Vip 0
Alo/Đ.M. PONOVO SE BLAMIRA Šok potez Adama Adaktara, zlatni zubi i evri, a tek kad pročitate poruku (FOTO) 15:35 Vip 2
Informer/Alo/N.S. NISMO FEJK! Vanja Adaktar sasula hejterima sve u lice, kontroverzna porodica ponovo šokira izjavama 10:25 Vip 0
Alo!/N. Kiš/ M. Čolić ALO! PAPARACO UHVATIO BOGA OBRVA U BIZARNOM IZDANJU: Adaktarovi glume Arape u Crnoj Gori (FOTO) 07:00 Vip 1
Alo/N.S. MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU Velika ispovest Adama Adaktara, otkrio da su njegovu majku prevarili 22:42 Vip 4
Pink/Alo/N.S. NE IDEM U PRODAVNICU, IMAM LJUDE KOJI TO RADE Adam Adaktar ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama 18:45 Vip 3
Republika/Alo/Đ.M. VELIKA ISPOVEST ADAMA ADAKTARA Bog obrva omalovažio kompletnu estradu, prozvao pevačice, a onda spomenuo i Kebu 10:12 Vip 1
Informer/Alo/N.S. PROGOVORIO O SVOM PRAVOM IMENU Adam Adaktar bez dlake na jeziku: Želite da vidite moju ličnu kartu? 18:43 Vip 0
Alo/A.J. OD BLATA DO ZLATA Adam Adaktar prvi put u emisiji o svom izgledu, novcu, autu i porodici: Iz Čačka sam došao magistralnim putem 11:42 Vip 3
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"DOŠLI SU IZ AZIJE DA RATUJU U EVROPI" Sibiga i Berbok čupaju kose, traže brutalne odgovore 17:28 Vesti 0
"BEOGRADE, UVEK JE ZADOVOLJSTVO" Srpski zet uživa u prestonici, objavio "selfi" koji je oduševio sve (FOTO) 18:02