alo.rs/S.Ć. SLEDIĆETE SE KAD PROČITATE Za ova 4 proročanstva verovatno niste čuli, a jedno se već obistinilo 15:55 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. NOSTRADAMUSOVA PREDVIĐANJA ZA 2023. Četiri jeziva scenarija, jedan je apokaliptičan 14:11 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. STRAHOVITO PROROČANSTVO SVETOG NILA Počelo je da se ostvaruje, a ledi krv u žilama 23:30 Razonoda 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
LETO IZ SNOVA NA KRITU POTPUNO BESPLATNO! Jelena traži prijateljicu za 80-godišnju mamu, poruke se ređaju! 17:42 Vesti 0