''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
BLOKIRALA SAM JE! Anita rogovorila o raskidu sa Anđelom, pa potkačila Teodoru Džehverović! 06:30 Vip 0
PROGOVORILA O ANĐELOVIM PREPISKAMA Anita nakon raskida šokirala izjavom, nikad iskrenije o bivšem dečku! 14:50 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U SUZAMA! Slomila se u emisiji uživo, prvi put progovorila o raskidu sa Anđelom: "Da je do mene..." 12:00 Vip 0
"ONA JE MENE FIZIČKI MALTRETIRALA..." Šokantna ispovest bivšeg dečka Anite Stanojlović sa kojim ima dete 12:20 Vip 0
ANITU STANOJLOVIĆ URNIŠU KOMENTARIMA! Pokazala kako izgleda nakon operacija, promenila lični opis! (FOTO) 06:00 Vip 0
ANITA POSLALA HITNO PISMO U ELITU! Pobednica se obratila ovoj učesnici, ukućani šokirani sadržajem poruke 17:28 Vip 0
MOMENTALNO OGLAŠAVANJE! Evo šta Anita Stanojlović misli o raskidu njene bivše žene Matore i Stefani Grujić 21:50 Vip 0
EVO KAKO ANITA IZGLEDA NAKON OPERACIJE! Stanojlovićeva skinula zavoje sa lica, ne liči na sebe! (FOTO) 14:48 Vip 0
FILIP CAR SE JAVNO OBRATIO ANITI STANOJLOVIĆ! Ovo niko nije očekivao, pobednica Elite 7 mu brutalno uzvratila! 21:16 Vip 0
ANITI STANOJLOVIĆ LICE U ZAVOJIMA! Napustila bolnicu nakon operacije, evo kako sada izgleda, neprepoznatljiva! (VIDEO) 10:00 Vip 0
MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ BRUTALNO O ANĐELU! Goca oplela po Rankovićima: ''Ipak su oni treća porodica u Beogradu'' 19:40 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE! Šok transformacija, evo kako sada izgleda, mreže se usijale 20:30 Vip 1
ANITA STANOJLOVIĆ IDE POD NOŽ! Šok odluka nakon raskida sa Anđelom, menja život iz korena! 16:50 Vip 0
OPA! ANITU VEĆ OBASIPAJU POKLONIMA! Dva dana nakon raskida sa Anđelom stiglo iznenađenje na kućnu adresu, ostala bez teksta 18:41 Vip 0
POMIRILI SE ANITA I ANĐELO? Stanojlovićeva objavila srećne vesti, fanovi u neverici, čestitke samo pljušte! 10:07 Vip 0
PROŠLOST ANITE STANOJLOVIĆ NA TACNI Šokantni detalji zaprepastili sve, ovo je spisak svih njenih momaka! 06:00 Vip 0
GLAVOM BEZ OBZIRA NAPUSTIO BEOGRAD! Anđelo Ranković spakovao kofere nakon raskida sa Anitom, jedan detalj ga odao 22:50 Vip 0
VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO! Anita Stanojlović se ponovo oglasila nakon raskida sa Anđelom, dosta joj je svega 14:30 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57