ADAM ADAKTAR SE OGLASIO NAKON HITNE REAKCIJE GRADA BEOGRADA: Sve što želim dobijem, na ovaj ili onaj način! 09:20 Vip 0
ADAKTAR IZNAJMIO AVALSKI TORANJ DA BI OTKRIO POL BEBE Našao se na meti žestokih komentara, gore društvene mreže! 13:40 Vip 0
Alo/A.J. OVAKO JE PRE IZGLEDALA ADAMOVA ŽENA Isplivala šok fotka Andžele Adaktar pre estetskih zahvata 16:20 Vip 1
Alo/N. D. MOJA MAJKA JE BOGORODICA Adam Adaktar ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama 09:30 Vip 1
Alo/N.S. MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU Velika ispovest Adama Adaktara, otkrio da su njegovu majku prevarili 22:42 Vip 4
Alo/A.J. OVO JE BRAT ADAMOVE ŽENE Porodica Adaktar ne prestaje da intrigira javnost, držali su ga u tajnosti, a sada isplivala fotografija (FOTO) 15:25 Vip 1
Alo!/N.D. ADAM BRANI ŽENI DA SPAVA SA NJIM! Otkrivamo sve tajne predbračnog ugovora Adaktarovih 07:30 Vip 1
Alo/A.J. JA SAM ŽENA BOGA, A NE FUDBALERA Anđela Adaktar šokirala sve fotografijom bebe u automobilu, ovim potezom zabezeknula javnost 14:00 Vip 1
Informer/Alo/A.J. SRPSKI KARDAŠIJANOVI BEZOBRAZNI I BAHATI Adaktarovi za džip dali 200.000 evra, a ovo će raditi dok traje rijaliti 15:20 Vip 0
Alo/N.D./N.S. ALIS ADAKTAR BEZ DLAKE NA JEZIKU O PROMENI IMENA Rijaliti o Adamu i njegovoj porodici šokiraće naciju, a sada je došao taj trenutak (VIDEO) 21:25 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31