POKRADENA JELENA KARLEUŠA Odmah se oglasila i otkrila detalje: Postoji li jedan dan da se ne desi neki haos? 12:20 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. PARA KAO BLATA Nove Uraganke progovorile o zaradi, pa priznale šta je najluđa stvar koju su uradile 11:55 Vip 0
Alo/N.D. ON IM JE DAO PODRŠKU, ŠOK! Članice grupe Harikejn otkrile sa kim su se čule pred nastup: To mi je prijatelj! 21:37 Vip 0
Blic/Alo/A.J. OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE "HURRICANE" Umesto Sanje, Ivane i Ksenije sad su njih tri, a jednu znate iz Zvezda Granda 15:20 Vip 1
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
ZELENSKOG ISPLJUVALI IZ KIJEVA ZA SVE PARE Otkrili da progoni Trampa, jedan detalj je BIZARAN 15:52 Vesti 0
VRUĆINA UDARA NA MOZAK Zbog toga se javlja ovaj rizičan simptom, ali jedna stvar može da pomogne 17:30