Šešelj: Toma ima vanbračno dete!

alo.rs | vesti 2015-09-20 23:08:58 2015-09-20 23:08:58

Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da njegov kum, sadašnji predsednik države, Tomislav Nikolić ima vanbračno dete.

Aleksandar Dimitrijević

Vojislav Šešelj tvrdi da je Tomislav Nikolić napravio vanbračno dete jednoj Holanđanki, koja je kasnije promenila veru i došla u Srbiju. Šešelj tvrdi da za to ima i dokaze.

"Imam dokaze. Nisam neozbiljan čovek. U vreme mog štrajka glađu u Hagu, više puta mi je dolazio sveštenik Vojislav Bilbija iz roterdamske crkve koji me je pričešćivao. Tokom razgovora mi je rekao da je jedna Holanđanka promenila veru u znak solidarnosti sa srpskim narodom i da se preselila u Beograd, i da bi, kao samohranu majku, bilo dobro da je preko SRS zaposlimo. Kažem da bi mogla da bude u timu za odbranu jer zna holandski", započinje za "Kurir" svoju priču Šešelj.

On kaže da je nakon toga okupio radikale i ponovio im sve što je rekao sveštenik, ali da je, kada je pomenuo ime žene, nastao haos.

"Toma se u tom trenutku izgubio. Pobesneo je na licu mesta, pocrneo i urlao, govoreći da ne može", kaže Šešelj dodajući da u tom trenutku nije znao o čemu je reč. Nakon toga mu je, kako kaže, sveštenik ispričao celu priču - da je Toma Nikolic otac deteta te žene.

Šešelj kaže da je Holađanka sama ispričala svešteniku celu priču.

"Ona mu je rekla, a i krstio je to dete, devojčicu. Video ju je nekoliko puta, čak kaže da liči na Tomu. Mislim da se devojčica rodila negde 2003-04, ne znam tačno. I moji i stranke su znali i rekli mi kad su mi došli u posetu", ističe lider radikala.

On kaže da Nikoliću zamera što dete nije priznao.

"DNK analizom se sve može dokazati. Porodica to zna", dodao je Šešelj ističući da se Holanđanka zove Elizabet Farel i da je promenila ime u Jelisaveta.

"Nažalost, koliko sam čuo, nije Holanđanka jedina", kaže Šešelj i podseća na pisanje medija o savetnici u Vladi Dušici Jevđović, koja takođe ima dete:

- Njegove švaleracije me ne interesuju, nego deca, a i ona ima dete - kaže Šešelj i dodaje da iako ni jedan medij nije objavio ko je otac Dušicinog deteta, "ceo Beograd zna". 

- Nek su deca živa i zdrava - kaže na kraju Šešelj u intervjuu za "Kurir".

 

SNS: Brutalan napad na porodicu Nikolić

Srpska napredna stranka saopštila je danas da najoštrije protestvuje protiv brutalnih napada na porodicu predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića.

SNS smatra da je neprihvatljiv način na koji neko želi da napravi politički život u Srbiji. Odgovornost medija mora da bude značajno veća, jer poštovanje elementarnih ljudskih prava znači i neobjavljivanje neodgovornih izjava bilo kog političara, koje krše prava i slobode drugih ljudi, saopštila je Služba SNS za informisanje



 

 

Expand player
Pogledajte više