Tamara ostavila sve bez daha!

Jelena Đondović | vesti 2017-06-24 15:41:52 2017-06-24 15:41:52

Odlazak na jedan od najbitnijih i medijski najispraćenijih političkih događaja u ovoj godini - inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića - bio je ujedno i najveći modni izazov za poznate dame sa političke scene.

Tanjug/Tanja Valič

Koje od njih su odabrale savršen stajling i zablistale u punoj sjaju, a koje su promašile propisani dres kod i ponele titulu „potpunog modnog frika”, ekskluzivno za „Alo!“ ocenio je najpoznatiji srpski modni kreator Bata Spasojević.

Maja Gojković - Fali joj ešarpa

- Maja je trebalo da ima pokrivene ruke, mislim da bi joj to lepše leglo. Dužina haljine je u redu, smirena je varijanta, za razliku od nekih koje su baš šljaštile, beli biseri oko vrata su takođe u redu, ali ponavljam, neka ešarpa joj je bila neophodna.

Aleksandar Vučić - Perfektno

- Moram da primetim da je predsednik Vučić bio odlično obučen. On je inače uvek perfektno obučen i krojevi odela koja nosi su uvek veoma dobri, tako je bilo i na inauguraciji.

Tamara Vučić - Prelepa

- Žena je prelepa i ima odličnu liniju, pogotovo ako se uzme u obzir da se porodila pre dve nedelje. Veoma je lepo izgledala i haljina je korektna, ali da bi njena lepota još više došla do izražaja, ja bih za nju odabrao malo kraću haljinu sa pokrivenim ramenima i jarke, odnosno svežije boje - zelenu, plavu ili ružičastu.

Zorana Mihajlović - Pristojan dekolte

- Zorana je u potpunosti ispoštovala dres kod, naročito ako se uzmu u obzir neke njene ranije varijante, mislim da je dobro što su joj ramena bila pokrivena i što je imala rukave, dekolte je pristojan i šlic takođe. Kombinaciju je prilagodila svojoj figuri, a i samom događaju. Takođe, šminka joj je bila bolja nego ranije, bila je diskretnija.

Kolinda Grabar Kitarović - Dominirala

- Kolinda vrlo tendenciozno radi na svojoj garderobi, naročito na koloritu. Njoj ova ciklama haljina zaista lepo stoji i očigledno je da ceo tim ljudi radi na njenom stajlingu. Linija haljine je vrlo pročišćena, rukavi odlični, a boju je odabrala kako bi bila zapažena u moru drugih ljudi. Dominirala je i vrlo svesno je to uradila.

Nela Kuburović - Neupečatljiva

- Skladno i potpuno OK se obukla. Ali dosta je neupečatljiva i za njene godine, po meni, bilo bi bolje da je odabrala neke veselije, upečatljivije boje, ali nemam zamerki.

 

Ivana Petrović - Previše dubok šlic

- Imala je lepu haljinu, mada je šlic možda previše dubok. Mislim da je za ovu priliku trebalo da izabere neku malo smireniju varijantu zbog dres koda, ali svakako joj dobro stoji ova haljina. Lepa je žena, odlična joj je linija i vrlo je harizmatična.

 

 

Expand player
Pogledajte više