Test očinstva raskrinkao bahatu savetnicu?!

Blic | vesti 2015-07-29 21:43:12 2015-07-29 21:43:12

Test očinstva je pokazao da visokopozicionirani političar ipak nije otac deteta agresivne starlete Dušice Jevđenović (24). Jevđenovićeva je to znala, ali je ucenjivala ljubavnika da će mu upropastiti karijeru.

Dušan Milenković

Jevđenovićeva je pre nekoliko godina izvesno vreme bila u vezi sa političarem pa ga je, nakon što je ostala u drugom stanju, slagala kako nosi njegovo dete. Njih dvoje imali su sklopljen ugovor o izdržavanju, a dolazak na vlast ovog političara je tada 20-godišnja Jevđenovićeva videla kao odličnu priliku da se okoristi.

- Ona je doslovno ucenjivala svog ljubavnika. Većinu tekstova koji su se pojavljivali u medijima lično je naručivala. Kada bi je ljubavnik zapostavio, pozvala bi svoje novinare i izmišljala im pikantne detalje, kaže sagovornik „Blica“ upoznat sa celim slučajem.

- Test očinstva je bio negativan. Ipak, Jevđenovićeva ne prestaje sa ucenama jer bi i otkrivanje same činjenice da je dotični političar morao da ide na test očinstva predstavljalo ogroman skandal, navodi sagovornik.

 

Expand player
Pogledajte više