Anastasija Čanović
Alo.rs
Anastasija Čanović

Alo.rs

Anastasija Čanović, Foto: Alo.rs

Da li Srbija zaista nema pametnijeg posla, ili je ovo najbolje rešenje pred izbore, kada su građanima „isprani mozgovi” od silnih obećanja političara, tek Jelena Karleuša ne silazi sa naslovnica zbog toga što je, gle čuda, obukla istu haljinu kao i njena koleginica Ceca Ražnatović. Da ovo nije prvi put da jedna pevačica obuče istu haljinu kao što je nosio neko pre nje, dokaz su i ranija izdanja, a na kraju kojih uvek bude „tresla se gora, rodio se miš”.

Pevačice ne bi trebalo da se svađaju, niti ne daj bože tuku oko toga ko je koga kopirao. Em je zaista malo tržište, em je još manje onih koji na njemu vrede i zaista mogu da pokupe pohvale za stil. Tako da, ukoliko neko ponese nešto što je pre njega neko drugi uradio, to je znak da je ta kombinacija odlična i vredna pomena.

Druga stvar je što stilisti često naprave pravu pometnju i izazovu haos među koleginicama. Često oni stoje iza svih većih modnih editorijala, a kada završe projekat, kao da ih pamćenje više ne služi. Tako isti stilista često ponovi kombinaciju, iako je tako nešto već viđeno. I tu opet nema mesta za paniku.

Pohvalno je što naše poznate dame često mogu da budu uzor inostranim koleginicama, te postoji ta razmena ideja - kada našima ponestane ideja, pozajme iz inostranstva, ali zato i stilisti stranih zvezda često umeju da zavire u naše dvorište, vodeći se time da dobar stil treba kopirati.

Bilo kako bilo, nema potrebe da nešto kao što je garderoba stvara mržnju, jer je poznato da „vrana vrani oči ne kopa”.

Komentari (1)

ogledalo

01.04.2017 06:18

Ne nosi odeca zenu,vec zena odecu!U sustini samo na atraktivnim,lepim i poznatim zenama garderoba je primetna i sklona kritikama!Ciste gluposti!Harizma je ono sto privuce svakoga,a sitna pakost i ljubomora da mu trazi manu!Ti izgledas fenomenalno,ali mi je prvo privukao pogled tvoj ocaravajuci osmeh i vedrina kojom zracis!Sve ostalo je prelepo upakovano uz to!A crnu haljinu skoro da ne postoji zena koja je nema!Ali...