VESIĆ Opozicija hoće da istera sve fabrike i zaustavi Srbiju
Foto: Facebook

Podsetio je da politički protivnici aktuelne vlasti poručuju da će "isterati sve fabrike i zaustaviti Srbiju".

"Vučić trenutno radi deset autoputeva, pa da neko od njegovih političkih protivnika kaže ''mi bismo uradili 12'', ili mi gradimo obilaznicu a oni bi je uradili brže, ili bi izgradili dve umesto jedne fabrike vakcina, umesto 300 fabrika koje je doveo Vučić mi bismo doveli 500 i takav pristup mogu da razumem", poručio je Goran Vesić.


On je podsetio da se u Beogradu danas gradi 1,5 miliona kvadrata godišnje i dodao da su to stanovi za mlade ljude i za tržište i da se tako Beograd razvija.

"Počeli smo 22. novembra da gradimo metro i rekli smo da će 2028. godine biti prva linija metroa, a 2030. godine druga. Razumeo bih da naši politički protivnici kažu da bi oni to uradili možda brže iako nisu do sada ništa uradili, i ja takvu vrstu rasprave mogu da razumem", rekao je Vesić.

Podsetio je da se u Beogradu trenutno izvode radovi na izgradnji fabrike vakcina u blizini autoputa ka Surčinu.

"Radimo pristupne saobraćajnice u dužini od šest kilometara uz izgradnju kompletne kanalizacione infrastrukture. Na taj način ćemo oživeti industrijsku zonu i u naredne dve do tri godine privući na isto mesto bar desetak fabrika", istakao je Vesić, a saopšteno iz gradske uprave.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading