Stambeno dobilo Žig garancije „Zaštićeni potrošač“
JP Gradsko stambeno

Prema proceni Republičke unije potrošača, JP „Gradsko stambeno“ Beograd zadovoljava sve potrebne uslove kojima se klijentima pruža najviši nivo kvaliteta usluga u sferi održavanja stambenih zgrada i brine o zaštiti prava korisnika prilikom postupanja sa prigovorima.

Uz Uverenje o ispunjenosti uslova za SRPS ISO 10002:2019, preduzeću je uručen i Žig garancije „Zaštićeni potrošač“, zakonom zaštićeni znak poverenja, namenjen klijentima, kao garant da ovo preduzeće brine o svojim korisnicima i njihovom zadovoljstvu pruženim uslugama.

Stambeno dobilo Žig garancije „Zaštićeni potrošač“

JP Gradsko stambeno

 

Znamo da uvek ima prostora za napredak, ali dajemo sve od sebe da korisnici osete što je moguće više pogodnosti u vidu olakšavanja kanala komunikacije, dostupnosti zaposlenih, plaćanja na što više mesečnih rata, nastavljanja projekata i akcije koje korisnici ne plaćaju, ističe portparol preduzeća Igor Ćurčić.

Ovo javno preduzeće je u postupku produžetka još 4 sertifikata, i to:

  • ISO standard 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom
  • ISO standard 14001:2015 Sistem upravljanja zaštitom životne sredine
  • ISO standard 45001:2018 Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu
  • ISO 27001 Sistem upravljanja bezbednošću informacijama.

Kao društveno odgovorno preduzeće koje već 56 godina postoji na tržištu, „Stambeno“ nastoji da posebno doprinese bezbednosti i povećanju kvaliteta svakodnevnog života ugroženih kategorija korisnika.

Stambeno dobilo Žig garancije „Zaštićeni potrošač“

JP Gradsko stambeno

 

Više od decenije organizuje edukativne predstave za decu, učestvuje na dečijim i sajmovima trećeg doba, a samo od 2015. godine, racionalizacijom i reorganizacijom poslovanja, bez plaćanja od strane stanara, postavljeno je širom grada više od 500 rampi za osobe sa invaliditetom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading