gsp
Foto: Alo/Printscreen/Instagram

Na Instagram profilu "moj_beo_grad" objavljen je snimak iz gradskog prevoza na kom se može videti strašna scena.

Naime jedan muškarac je onesvešćen ležao pored autobusa, dok su mu noge i dalje bile unutar autobusa.

Ljudi su se okupili kako bi pomogli nesrećnom muškarcu, a komentar u okviru ovog video zapisa naterao je mnoge da se zapitaju šta se zapravo dogodilo u beogradskom prevozu.

gsp

Printscreen/Instagram

 

 

Kako se navodi u komentaru, a za sada nepotvrđeno, došlo je do incidenta u autobusu, nakon čega je muškarac koji je ležao onesvešćen, pretučen od strane trojice putnika.

- Tri pijana i dro***ana kr**ena ulaze u autobus na Ustaničkoj na prednja vrata, ja sedim na prvom sedištu sa nekom dvojkom...Kreću da se polivaju pivom i otvore drugu limenku i poliju nas dve, pa uzmu oteraju nas sa seidšta, mi krećemo da se spuštamo a kraj autobusa oni krenu da gađaju ljude flašama i pogode mene u glavu...ovaj dečko je skočio...ispred kad sam izašla videla sam da je ležao, prebili su ga, glavu mu razbili o staklo - navodi se u komentaru na Instagram profilu "moj_beo_grad".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
GSP

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

12.08.2023 15:25

I šta im ko može? Da ih neki "badža" prebije, odgovaraće, ako ćuti, onda će oni njega prebiti. Džabe su oni "poznati policiji", kad ih tužioc i sudija puštaju na slobodu. Dakle... Pronaći te tužioce i sudije pa u zatvor umesto njih trojice. Za nauk drugima.