IVANA IZ BEOGRADA U ŠOKU Ukrali joj patike od 21.000 dinara ispred vrata, a ovo ju je DODATNO pogodilo
Shuterstoock

Vrata od stana čak nije ni zaključala, a kada se Ivana probudila nakon poslepodnevne dremke, patika vrednih 21.000 dinara više nije bilo.

Neprijatno iznenađena razvojem događaja, Ivana je poslala Viber poruku grupi u kojoj se nalaze stanari, obaveštavajući ih o incidentu.

Kako je navela, veruje da se radi o gruboj šali jer je broj obuće 36, i upozorava da će podneti prijavu nadležnima ukoliko patike ne budu vraćene, jer se radi o predmetu od vrednosti.

Međutim, ono što je Ivanu još više pogodilo bila je reakcija javnosti na ovu priču nakon što su je mediji prvi put objavili.

U komentarima na tekst, njen postupak je okarakterisan kao "seljački", samo zato što je ostavila obuću ispred vrata.

- Za svojih skoro 40 godina života nikada nisam doživela nikakvu krađu, ni na putovanju, plaži, bazenu, javnom prevozu... Tako da me je ovo posebno šokiralo i pogodilo da sam pokradena u svom domu u kojem živim 10 godina - kaže Ivana za Alo!

Ona navodi da su patike koje je ostavila bile mokre, te da nije u redu to što su se svi setili osnovne higijene tek kada je počela pandemija korona virusa, a sada su na to potpuno zaboravili.

- Ali to se ne dešava prvi put. Više puta su mi tako ostajale patike po nekoliko sati ispred, nekad ih ne unesem odmah. Da li to opravdava lopova? Da li to nekome daje za pravo da uzme tuđe, sa mog otirača? - pita ona.

Poruka grupi stanara

Ulaz u stan

 

- Ja smatram da je to stvar higijene i da porodice sa malom decom i kućnim ljubimcima, treba da vode računa o tome da štroku ne unose u prostor u kom žive - dodaje Ivana.

Ona dalje navodi da je moguće da je izvršilac krađe upravo neko od komšija. Ivana bi, kaže, volela da ovo sve bude rešeno na miran način, bez uključivanja nadležnih organa. Takođe se nada u komšijsku solidarnost, te očekuje da će joj se i javiti sa informacijama o njenim patikama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (3)

Loading
Kiks

12.11.2023 17:10

Neces vise ostavljati cipele u hodniku zgrade, a ni patike.

Karma

12.11.2023 17:40

Seljanka, čuj ti nju, svi mi "unosimo štroku" u svoje domove a samo ona je neka mnogo fina i pametna da ostavi obuću ispred vrata, na samim stepenicama, pa ljudi treba da ih preskaču. Neka su joj uzeli i bacili u kontejner za smeće, neće joj više pasti na pamet da to radi.

Burke

13.11.2023 07:33

Pa neka sada zagleda u noge komsijama, ko je ukrao. A mozda su samo bacili u kontejner da joj napakoste jer ima bolje patike od njih ahahaha